Protaa 46 Napisano April 14, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz bajkeri imam jedno pitanje koje me bas muci imam sprint princa pa sam hteo da pitam da li su koferi obavezni na tehnickom i isto ona pllastika sto ide preko meraca goriva to nemam da li ce zbog toga praviti problem Hvala unapred :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano April 15, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi nisu bitni,a mišljenja sam i oko merača,ako je sve ostalo bitnije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan meni je sve sve ispravno jedino me je zanimalo to za kofere i plastika koja prekriva da ne kisne merac goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8209 Napisano April 15, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi voze princa bez kofera,ili su polomljeni ili im se ne sviđaju,a merač goriva nema uticaja na tehničku ispravnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan okej hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...