Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha XJ650

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 231 postova

Mrzi me da pregledam ceo forum tako da ne znam da li ova tema postoji vec negde, a ako postoji ja se izvinjavam. Sasvim slucajno sam skoro kupio ovaj motoric iz uvoza, pa posto jos uvek nisam uspeo da sredim papire nisam se jos navozao na njemu. Odma sam uradio servis kako bi ja znao sta je uradjeno na njemu iako je motor u savrsenom stanju. Praktcno se tek upoznajemo.

Svasta sam procitao na netu o njemu i to dosta lepih stvari, ali me interesuje da li je neko imao iskustva sa ovim motorom iz razloga da mi kaze na sta u buducnosti obratim paznju. Mislim osim osnovnih servisa.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Samo da kazem da sam ga u medjuvremenu registrovao i trenutno se i pored zime ipak vozi. Sve sto sam na NETu nasao sam procitao, ali bih ipak voelo kad bi mi neko mogao reci nesto konkretnije o ovom modelu.

post-4977-12879014305755_thumb.jpg

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Lep ti je motor, imalo ga nekoliko mojih prijatelja - navozali se i bili prezadovoljni. Jednostavan za odrzavanje, ako mu ne vadis dusu ima da traje.

Nadam se da ce da traje. Imam 2 mala problema. Nista strasno. Ne razdvaja mi kvacilo kako treba tj. u leru na stenderu mi se zadnja naravno okrece i ne mogu da namestin ler kako treba. Nije doduse do lera. Njega znam da namestim ali saug me izgleda zeza. Verovatno je do sajle jer izgleda ona ne vraca saug kako treba. Pretpostavljam da bi trebalo da skinem sajlu i da je podmazem, ili pak da nabavim novu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja