milomir22 3636 Napisano April 11, 2022 Malinar u pokusaju, 1718 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja motoGP gledam na BTsport-u, šta znam, nekako mi lakše, a i kod Vučića sam, pedalirao sam Šolaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano April 12, 2022 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2022. at 15:37, milomir22 je napisao: pedalirao sam Šolaka Raširi Pedalirao se on sam pre X godina, za milijardu € Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano April 12, 2022 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 4. 2022. at 9:36, Djeneral je napisao: O kvalitetu i detaljnosti istraživanja informacija pre nego ih saopšte ovi sa SK ću da napišem samo jedno... Ko se seća, pre nekoliko godina smo se ovde zezali da Markez ima ugrađen u Hondu neki revolucionarni sistem protiv padanja....i ja sam napravio link na lažnu vest koju sam sklepao za 2 minuta....iz fazona, čiste zezancije i tovarenja Markezovih navijača. Na prvoj sledećoj trci su usred prenosa komentarisali da se priča po netu o tom sistemu i da možda MM zbog toga čini čuda. Eto... Mada da budem iskren, značajno su se unapredili poslednjih godina. Ranije je bilo u proseku 200 odvala po trci a sada su smanjili na dvocifreno Al i dalje ne mogu da odole da X puta pominju F1 u sred prenosa motogp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...