revolution 52 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva momka na zip-u 2000 g svratiše do mene večeras oko 6 pukla im sajla zadnje kočnice. Ovo sam izvadio iz prednjih kandži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 681 Napisano Novembar 20, 2008 drkadzija, 1238 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Leba ti jel ono drugo sa okruglom rupom disk pločica ili samo lim koji ide izmađu disk pločice i čeljusti??????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3785 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko mogu da vidim ono je onaj lim ili sta vec, probusen klipom. Alal vera za ove majstore. Ja ne bih mogao da im ne nalupam par samara i da ih posaljem kuci da dovedu roditelje, pa da nalupam i njih. Strasno :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zbog sajle zadnje kocnice su dosli...e moj Sale, pa sto izvadi momcima ovo iz prednje, mogli su oni sigurno jos neko vreme da koce klipom :D ... Stvarno ne mogu da verujem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle kazu pukla im samo sajla a majstor ih odro. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovu drugu pločicu. ko nova. ima mesa ihahaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce im kocnice,ne juri zip mnogo,imaju patke. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zbog sajle zadnje kocnice su dosli...e moj Sale, pa sto izvadi momcima ovo iz prednje, mogli su oni sigurno jos neko vreme da koce klipom :D ... Stvarno ne mogu da verujem :D Ma kočili bi oni još, ali im izleteo klip iz kandže pa iscurelo ulje. ??? ??? ??? ??? dokle bre više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Oni nisu normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Novembar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko mogu da vidim ono je onaj lim ili sta vec, probusen klipom. Alal vera za ove majstore. Ja ne bih mogao da im ne nalupam par samara i da ih posaljem kuci da dovedu roditelje, pa da nalupam i njih. Strasno :o :o Onaj lim koji dolazi sa spoljne strane plochica treba da bude probushen kao shto jeste. Tako je isto i na mom GSXR-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3785 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E meni nije probusen nego je bas ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E meni nije probusen nego je bas ceo Bravo za tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Ee , nažalost dosta je ovakvih motora na drumovima , i izgleda da za neke nesreće nisu krivi automobili . Trebao si im navatat debose od roditelja , da vide što su dali djeci da voze ,pa njih za uši ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Novembar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan E meni nije probusen nego je bas ceo Ti ne vozish motor ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3785 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jok nego kondom. Nemo' bre da vredjas da te ne bih zvao na crtu, pa da vidimo ko sta vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Novembar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Jok nego kondom. Nemo' bre da vredjas da te ne bih zvao na crtu, pa da vidimo ko sta vozi. Sporiji ovaj moj usisivach shto je iznad avatara, tamo iza onog zareza, evo priznajem ;D ;D ;D Shalim se druzhe, nishta ozbiljno. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3785 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, zezanje. A stvarno mi nije jasno kako neko moze da dozvoli da mu onakve budu plocice. Ja nikad ne krecem na neku duzu voznju dok ne proverim kocnice, gume, eventualne luftove u lezajevima, ulje... Ako se vozim po gradu onda bar jednom sedmicno pogledam sve to. Pa moja je glava na tom motoru... Bas me skoro neko pitao zbog cega sam menjao prednje plocice kad su mogle jos da se teraju. One imale skoro pola mesa na sebi ali nekako se stvrdnule i pocele malo slabije da reaguju, a ja nema sanse da ga vozim, a da znam da ne koci najbolje sto moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Novembar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ma opusteno, zezanje. A stvarno mi nije jasno kako neko moze da dozvoli da mu onakve budu plocice. Ja nikad ne krecem na neku duzu voznju dok ne proverim kocnice, gume, eventualne luftove u lezajevima, ulje... Ako se vozim po gradu onda bar jednom sedmicno pogledam sve to. Pa moja je glava na tom motoru... Bas me skoro neko pitao zbog cega sam menjao prednje plocice kad su mogle jos da se teraju. One imale skoro pola mesa na sebi ali nekako se stvrdnule i pocele malo slabije da reaguju, a ja nema sanse da ga vozim, a da znam da ne koci najbolje sto moze Nemaju svi odgovornosti prema sebi i drugima. Manjak svesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Ma, to je nova generacija plocica ! Sportske , olaksane ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kad si zamenio plocice jel motor posle toga isao sporije ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vozi miskooooooo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan zippo nema pločice, samo sipaj naftu i guraj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1396 Napisano Novembar 23, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tocio i super, jes' da cadji, al' pali na pola prsta imnooogo bolje ide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...