acim 765 Napisano Novembar 19, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cafe Racer Street Tracker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo zadnje cudo vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 20, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nice...... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tahvih slika sam ja i postavio oglas da kupujem xs650. http://www.650motorcycles.com/ najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan tooo lutko ::)uh kakve masinice....mljac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 20, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Držao bih ga u dnevnoj sobi , pogotovo ovaj crveno bijeli ,uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Novembar 21, 2008 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi se svija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 3, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nečega sličnog, samo je u pitanju prerada Honde od strane firme Heiwa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nema dalje od ove mislim da je najbolji rad sa ovom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tahvih slika sam ja i postavio oglas da kupujem xs650. http://www.650motorcycles.com/ najzli Reko li ti da Ljuba Sin prodaje xs650 za 2000 evrića, ali stvarno dobar, vredi pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne mašine, koju je vlasnik nazvao Yabsa 750. Motor je modifikovao Roberto Totti, a pored toga što je agregat proširen na 750 kubika, ima i veće ventile, Mikuni karburatore, Carillo klipnjače, Arias klipove, Showa upside down viljušku, aluminijumski rezervoar, Brembo kočnice i puno druge opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ova je jedna od najboljih modifikacija XS-a na temu : -------------------- http://www.youtube.com/watch?v=TSgNLODkDzU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=mwIsTzZq6oA&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=J5EsdSdeMd0&feature=related ------------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan lepi primerci...pogledao ove klipove...nije lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ma daj bilo koji, necu da se ljutim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan OFF - Ova spodoba sa tvog avatara, to je jedan od onih Tockarala iz Alise? /OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan OFF - Ova spodoba sa tvog avatara, to je jedan od onih Tockarala iz Alise? /OFF Nisam siguran, moze biti. Ako ti smeta, rado cu je promeniti? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 19, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, bre, jurim film a nisam siguran da je Alisa ni iz koje je godine Secam se samo tih Wheelers-a ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 19, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne, bre, jurim film a nisam siguran da je Alisa ni iz koje je godine Secam se samo tih Wheelers-a ;D Mislim da nije Alisa. Skinuo sam je sa neta i kada je u punoj velicini, predstavlja kao nekog robota sa 3 tocka, valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...