Jastrebov 3 Napisano Avgust 7, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ko voljan da pomogne kolegi molim da mi se javi ili ostavi pr. popruku . Naime o cemu se radi :muci me ovaj skuter PGO 50ccm koji sam dobio uz hondu kao pride i trebalo bi mi neki auspuh za probu jer me zeza motor . Prvo sam pomislio da je u pitanju nesto okolo kvacila ili kaisa pa sam to odradio i sredio ali i dalje mi je ostao problem a to je kad dodajem gas jako lose prima ubrzanje i lose vuce . Ponasa se kao kad je kod auta kasno paljenje . Napominjem da bih ovo isprobao u vasem prisustvu samo da se uverim ili otklonim svoju sumnju na auspuh . Posto sam auto mehanicar i imam svoj servis nemam mnogo iskustva sa ovim 2 takta pa ako ko ima kakvu ideju ili predlog u vezi ovog kvara neka mi se javi ili napise svoj komentar. JAVITE SE : NE MOZE DA SKODI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Avgust 7, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Poteraj ga bez auspuha Ako je doticni zapusen trebalo bi da osetis poboljsanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 7, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Probacu za koji dan. Toliko me je nanervirao i oduzeo vremena da cu ga zapaliti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 9, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Provaljen kvar na auspuhu! Ima li ko da ponudi kakav auspuh ili gde se moze napraviti ili kupiti neki da valja . Ako ko ima da ponudi moze i to ali molim sto jevtinije. Hvala MD za komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 9, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi moj komentar pod http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2087&start=15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Avgust 10, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan RSV : Vec sam to probao i to sa benzinom kao sto si ti gore napisao , a posle i sa brenerom na plin. Jeste da se iscistilo ali ne dovoljno da bi normal radio posle 30 min rada pocinje ponovo da zeza . Izvucem crevo iz rezervara i istociim gorivo sipam novo .Prvo se gasi a posle i jako tesko pali . Kad skinem svecicu ona zamastila . Ocistim je i kad zavrtim motor na prazno vratim je nazad. Sad pokusam da palim a on samo u tragovima kao do mu fali 1 obrt vise da primi ali nista . Skinem ceo auspuh i ponovo ocistim svecu . Kresnem iz prve i provozam 50 tak metara , sad radi OK. Jedino da ponovo secem auspuh i ponovo ga cistim i palim ali smucio mi se . pozdrav : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...