Jump to content

Moto Zajednica

Kao rani mraz...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 165 postova

Jutros u ranu zoru krecem na posao.Ispred zgrade sve belo,mraz bas dobro uhvatio travu.Automobili beli potpuno.Raspakujem motor,sedam,masina pali iz prve.Dok grejem motor i cekam da se digne radna temperatura komsija promrzlim rukama struze staklo svog automobila.Seda u auto,vergla,nece da upali.Besan izlazi iz auta i otvara haubu.Gnjura se unutra i zamazuje svoju svetlu jaknu nekim uljem.Psuje i sutira auto.Lagano se smeskam,dodajem gas i krecem.Prolazim pored autobuske okretnice,tamo milijarda ljudi ceka bus.Na sledecoj autobuskoj stanici bus stoji,ljudi gaze jedni preko drugih ne bi li usli u bus.Osmeh mi je sve siri.Na semaforu crveno svetlo.Kolona automobila ceka jedni iza drugih.Provlacim se izmedju njih i dolazim prvi na semafor.Menja se svetlo,dajem gas,krecem prvi,ostavljam sve iza sebe.Stizem do sledeceg semafora prvi,ovi iz kolone me sustizu.Menja se svetlo na semaforu,sada je zuto.Prolazim kroz zuto,automobili koce ne stizu da prodju,vec je crveno.Osmeh mi je sada vec od uva do uva.Na nekoj od narednih autobuskih stanica nekoliko ribica gleda u mene i pokazuju jedne drugima na mene.Mahnem im,uzvracaju uz osmeh.Sada sam se vec glasno nasmejao ispod kacige.Na posao stizem za nekoliko minuta.Ulazim u kancelariju uz osmeh,veseo,razdragan.Pogledam u ostale,svi smrknuti,cute,sumorne face bez izraza.

Pomislim KAKO JE DOBRO VOZITI MOTOR!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Xaxa,vedar duh nista ne moze da pokoleba,svaka cast majstore,da si samo malo opsirnije sve opisao i okacio jos po koju slicicu,sigurno bi tekst zavrsio na naslovnoj strani. ;)

• Svakom po zasluzi, 12455 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Baš si lepo opisao srž urbanog korišćenja bajka, svaka čast.

Sve to, samo još mnogo gore je u Bgd, možeš da zamisliš kad mi kolima do posla treba za 9.6 km od 45 minuta do sat vremena do posla!!!

Motorinom, uz sve to što si verno opisao, 12 minuta najviše ;D

Život je lep.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Jutros u ranu zoru krecem na posao.Ispred zgrade sve belo,mraz bas dobro uhvatio travu.Automobili beli potpuno.Raspakujem motor,sedam,masina pali iz prve.Dok grejem motor i cekam da se digne radna temperatura komsija promrzlim rukama struze staklo svog automobila.Seda u auto,vergla,nece da upali.Besan izlazi iz auta i otvara haubu.Gnjura se unutra i zamazuje svoju svetlu jaknu nekim uljem.Psuje i sutira auto.Lagano se smeskam,dodajem gas i krecem.Prolazim pored autobuske okretnice,tamo milijarda ljudi ceka bus.Na sledecoj autobuskoj stanici bus stoji,ljudi gaze jedni preko drugih ne bi li usli u bus.Osmeh mi je sve siri.Na semaforu crveno svetlo.Kolona automobila ceka jedni iza drugih.Provlacim se izmedju njih i dolazim prvi na semafor.Menja se svetlo,dajem gas,krecem prvi,ostavljam sve iza sebe.Stizem do sledeceg semafora prvi,ovi iz kolone me sustizu.Menja se svetlo na semaforu,sada je zuto.Prolazim kroz zuto,automobili koce ne stizu da prodju,vec je crveno.Osmeh mi je sada vec od uva do uva.Na nekoj od narednih autobuskih stanica nekoliko ribica gleda u mene i pokazuju jedne drugima na mene.Mahnem im,uzvracaju uz osmeh.Sada sam se vec glasno nasmejao ispod kacige.Na posao stizem za nekoliko minuta.Ulazim u kancelariju uz osmeh,veseo,razdragan.Pogledam u ostale,svi smrknuti,cute,sumorne face bez izraza.

Pomislim KAKO JE DOBRO VOZITI MOTOR!!!

Ccccccc, pa posle kad te nesto lupi bice NIKAD NAS NE VIDE :P

A ostatak teksta: da to je to ;D ;D ;D ;D ;D

• nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova
  • Motocikl: 4x4

Tako i ja danas. Guzva na rampi kod hipodroma, guzva, od kruznog toka na Senjaku ka Kneza Milosa sve do Takovske, u Takovskoj pukla cev, ne idu trole... Haos. Dolazim na posao, iako navikli na mene ipak me malo pogledaju kao blesavog. Samo ja znam da sam za 15 minuta bio na poslu, poredjenja radi sa njihovih sat i petnaest. Slicno je i u povratku. Ako uzmemo radni vek od 40 godina, gde radimo bar 200 dana u godini, to je 8000x2, daje 16000 sati vise, sto je podeljeno sa 24sata, tacno 666 dana vise u mom zivotu koje sam  proveo kako sam zeleo, a ne u GSP-u.  Cudan mi ovaj broj 666  :o ::)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Da, da...

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Istina, lepo je voziti motor. Ali sad vec treba mnogo odece da obucem na sebe zbog 5  minuta koliko motorom imam do posla, tako da sam odustao. Vise mi treba da se obucem i posle na poslu to sve skinem nego sto imam voznje.

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

Svaka cast za tekst i optimizam.

A i nije toliko hladno, pre neki dan na 0 stepeni imao sam na sebi dva donja dela trenerke, dva duksa, jaknu, rukavice i kacigu i bilo milina  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja