Bakari 14 Napisano Mart 28, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama. U naredom period planiram kupovinu motora. Trenutno dilema je izmedju Ymaha tracer 900 2016+ i Honda twin afrika 2016+ Ono sto sam hteo da pitam kolege sa foruma, jeste da mi podele dobra i losa iskustva ova dva motora. Hvala unapred svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 31, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Dva različita Motora Tracer - Sport&Touring Afrika više Enduro, manje Touring Tracer tog godišta, problem sa zadnjim amortizerom - zna da korodira, inače, agregat dosta agilan, povozit, po meni, više agresivniji nego što treba. Na nekim od primeraka dešavao se wobling - trešenje guvernale, od 170km pa na gore. Opcije podešavanja TCS, modovi vožnje, GT verzija bogatija sa QuickShifter- om samo na gore, bočnim koferima i TFT ekranom i boljim rešenjem ogibljenja Afrika mi je interesantna, jer može i za off - road da se uživa, po normalnim uslovima, mada nisam imao prilike da je vozim. Tracera sam imao 900 / 2015. Uglavnom sam načuo po nekim pričama da slabija verzija 1000 Afrike sa manje konja da je tu bilo nekih problema, penika, ili Vlasnici nisu zadovoljni sa Uloženo - Dobijeno Srećno bilo u potrazi..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakari 14 Napisano April 1, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan @DarkoČa Hvala puno na odgovoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...