nikolapanic 20 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Covek je iz Cacka i servisira BMW.Bio je valjda godinama serviser BMW-a u policiji.Moj drugar je vozio BMW kod njega i zadovoljan je.Meni je trenutno daleko pa ne mogu da idem(obaveze),ali kazu da nije skup,razume se u posao i ne fuseri kada radi.Delove koje nema,narucuje od Dzerija iz G.Milanovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to taj matorac (ima i sina), cuo sam da je doktor-je**nje keve... Mom ortaku je crkao motor negde u okolini Cacka, i ovaj mu je odmah pritekao u pomoc, a posto je kvar bio malo veci, doslepovao mu je motor sutradan za BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...