black rain 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me da li neko zna nesto vise o drag staru od 400cm ili 650cm,vasa misljenja i saveti u vezi tog motora.hvala i pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 17, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Taj DragStar 400 koji spominjes je radjen za japansko i jos neka trzista , u Evropi nije prodavan ... ali pretpostavljam da je sve isto kao kod 650 osim umanjene zapremine . DragStar 650 sam imao i vozio 2 sezone i 18 000 km ... i rado ga se secam . Da sam bio u mogucnosti da posedujem 2 motora , nikad ga ne bih ni prodavao . Pravi japanski cruiser , pouzdan , udoban i ugladjen , bez ikakvih neugodnih vibracija , a za dizajn i zavrsnu obradu ocena je cista 10-ka . Neki mu zameraju nedostatak snage , ali veruj mi ima je sasvim dovoljno za ono za sta je taj motor i predvidjen - a to je lagano i opusteno krstarenje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 18, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ortak na misljenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan budzen i classic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=26863.0;attach=35736 E ova zadnja je extra,imaš li još neku sliku od nje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost nema :-\ ali evo slike jednog slicnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...