sale-kum 351 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem četvrtaste retrovizore za Beverly, isključivo u paru. Eventualno dolaze u obzir i "jajasti" retrovizori za noviji Bev ili Scarabeo. Samo original ili firmirani, metalni. Kineske plastične već imam. Sale 063/363940 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 749 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro sebi za Apriliu RS kupio nove preko motobike. marke "Vicma" (spanska ili portugalska proizvodnja), a pretprosle godine sam kupio za Aprilia Atlantic original u PGS-u i ne savetujem ti, iskreno je preskupo, ja sam se zajebao. Ovi "Vicma" su skroz ok kvaliteta, imaju homologaciju sto ti je najbitnije zbog tehničkog, obrati paznju da te koje budeš stavljao imaju. Polovni original su jako blizu sa cenom ovih novih "Vicma" tako da ja sam se odlučio kupiti nove, RS mi je rasklopljen skroz, nisam ih jos namontirao ali deluju skroz korektno. Ne znam da li su ovi te koje tražiš: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Da, te tražim. Upravo sam prošao tehnički sa kineskim plastičnim, niko me ništa nije pitao. Samo se posle godinu dana oljuštio "nikl", malo su se olabavili, a i šipke su im prekratke pa gledam svoje laktove. Ovi Vicma su OK, samo to sa poštarinom izadje 7k dinara, malo mi mnogo trenutno. Videću... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 749 Napisano Mart 23, 2022 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već iz Beograda, gde si radio tehnički? Moraću i ja uskoro a imam kineske migavce bez homologacije, pa da znam da ne gledaju bas u sitna crevca Mnogo je da nazoveš PGS i vidis koliko su tamo Šalim se, meni su ovi za RS125 izasli 3000 oba sa poštarinom sto je ok. Iskreno da su 7.000 verovatno bih ja sredio svoje stare, ovako nema poente smirglati, farbati za 3.000rsd. Imam neki popust preko drugara, ali je lik malo haos sa doći do njega da ti to završi, ja sam moje čekao 20 dana, dok je spojio sa nekom drugom porudzbinom, pa dok smo se našli, ako si raspoložen da čekaš mogu pitati koliko bi izasli preko njega, al ne garantujem za vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeni original polovni u odličnom stanju u Motoklinici za 4000 par. Tehnički sam radio kod Misića u Jovanke Radaković, bivši Partizanski put. Ne bih rekao da ne gledaju sve po propisu, trajao je tehnički. Samo moji retrovizori jako liče na originalne pa su verovatno zato prošli. Za migavce ne verujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karaburac94 0 Napisano Mart 24, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Leonardo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko bude još hteo kod Misića slobodno može tamo, inače je moj dobar drugar pa ukoliko bude neko imao problem neka me cimne da poguramo koliko god može da se pogura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...