Jump to content

Moto Zajednica

Ukraden

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova

ukradena zoljica u novom sadu na novom naselju, evo dole fotka pa ako neko sluuuuuuuuucajno vidi neka javi na tdbpunk@gmail.com

skinuli su je sa 12-og sprata bez zadnjeg tocka, kako nemam pojma :( znaci ja sam u zivotu video samo jos 1 sem mog da je te boje, 89-o godiste kupljen u fabrici, manje vise je vrednost motora ali sam poceo da ga vozim sa 12god i svasta radio sa njim i na kraju mi ovako nestane, ako ga neko vidi neka javi ili neka zove muriju i da, ima kapu od stubline vecu tj dole je standardna a gore je veca tj od ATX-a, BT-a...

3A2Vk_dscf1652rz3.th.jpgthpix.gif

404.jpgthpix.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

iam teretni ali mi se cini da juce nije radio znaci moguce je da su ga nosili malim ali ja sam se patio kao isus kad sam ga nosio gore dole sa oba tocka i otkljucanog ali ovo... svaka im cast, ja cu im dati 100e samo nek mi vrate motor i da mi kazu kako su uspeli  :'(

• Ne silazi, 6285 postova
  • Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Ovo motorce posten i vredan lopov nece ni pogledom da okrzne. Mislim da su ga drpili afro-srbi, mozda im zatrebao neki deo za one njihove 'pobesneo maksa' skljopocije...

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Moguce narkosi iz kraja, kad zagusti, i tomasaki je vredan, a ni 12ti sprat nije daleko...

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Ovo motorce posten i vredan lopov nece ni pogledom da okrzne. Mislim da su ga drpili afro-srbi, mozda im zatrebao neki deo za one njihove 'pobesneo maksa' skljopocije...

Nije to *pobesneo maksa* ves APEN CETIRI KARAVAN

Majke im ga spalim lopovsku...

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: XT660R

To su narkici maznuli,imao sam ja ranije u kraju takve likove ali su se odselili ili predozirali,i oni su redovno maznjavali zoljice zbog lake prodaje

• U prolazu, 10 postova

ma i u muriji su mi rekli da nisam ni svestan kako je lako ukrasti, kaze pandur jedan lud i drogiran ga sam moze odneti a ja ko pravi hondu drzao u prizemlju vezanu za gelender, dobro da mi to nije neko podigao inace bi upalio motornu testeru i cesljao grad. razumem kad neko ukrade auto i tu moze d auzme par soma ali na biciklu ili ovako necemu 50-100e misim dokle su oni spali, mobilni teleon vredi kao 3 zoljk.... a valjda cu ga naci mada... tesko, vec je to ko zna gde  :'(

• U prolazu, 10 postova

ma bre zgrada puna penzionera, i da jesu verovatno ne vide, pa jbg punoljudi zivi u zgradi a ono, subota po podne, likovi nose motor na popravku, nista cudno, ja ne poznajem pola ljudi u zgradi i non stop se neko mota ali je moj hodnik uvucen tako da je neko morao da zaviri da bi ga skontao i neko je propratio situaciju i maznuo kad nikoga nije bilo na spratu, sad cu da napizdim kameru iznad vrata i kad skontam da se neko mota izadjem i nabijem mu iglu u buljager. rekao sam  u muriji da je vrednost 500e hahaha jer za 100 nece da traze a ovo kao moraju mada ne verujem, pa jbt 2 ipo tenka su neki cigusi maznuli pa su ih tek onda navatali

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Malo sam okasnio, ali aj da se javim.

Meni su pre dosta godina ukrali APN6. Stajao je u dvorishtu, zaklonjen od ulice(ne vidi se), vezan lancem, bash ispred prozora koji je u prizemlju (moja soba). Dakle ja sam u trenutku kradje bio oko 2.5m udaljen od motora, ali sa druge strane roletne. Gornji luftashi otvoreni...

Ujutru me budi cale i pita: Gde ti je motor ?..

Ja onako u chudu kazem: pa eto ga tu ispred, jebote, jesi corav...

I onda se pogledamo i skapiramo obojica....

Prijavili miliciji...oni kazu slaba vajda...

E posle nedelju dana zovu panduri i kazu: Nasli smo vas motor na njivi u Mokrom Lugu...

Otishli u stanicu, uzeli motor....i to je to...

Falilo je zadnji dobosh (mehanizam). Ochigledno im je to trebalo pa su ukrali motor, skinuli shta treba i bacili ga u njivu.

Eto sreca. Chisto da znash da ima shanse da ga nadjesh, deshava se...

Poz

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

a kakav je gelender gde vezujes hondu , mislim jel treba vise od 2 min da se bosekom isece geleder ili mozda moze makazama za armaturu brze  ??? ??? ??? ??? ??? ???

pazi strucnjaka ;) ;D ;D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

steta i greota... ali mnogo ste lako odbacili najsumljivije... kazes penzioneri.... i motiv i vreme :))))

nadam se da ces naci motor a da neces naci one koji su ti ga ukrali...

jel i zbog takvih se robija...

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Meni su pre desetrak godina maznuli bajs ispred stana ( na petom spratu )  Nasao sam ga na desetom u hodniku zakljucanog lancem za cev od grejanja.  - Pretresi zgradu ( podrum, tavan , susionice za ves ) Mozda ga neki nadrkani penzos negde sakrio da ti digne pritisak !

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja