djo 85 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su me vratli sa tehničkog jer su mi nazad žmigavci integrisani sa štop svetlom. Pa pitam,jer ima negde u Novom Sadu neki tehn.pregled gde ne gledaju dlaku u jajetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su ti pisali izvestaj? Da li si zvanicno odbijen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11193 Napisano Mart 17, 2022 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel fabricko to stop svetlo ili ne? Na Beverlyju je sve zajedno,i prolazi. Piaggio Beverly 300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 300, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 28000 km, Beograd. Cena 2.900 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Mart 17, 2022 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec godinama idem u Grin Auto prema Veterniku. Momci su ok, nisu me cimali, nemam originalni auspuh i nisu pravili problem,led sijalica u faru i migavci nisu fabricki. Sednes na motor , odes tamo i pitaj ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, tibor je napisao: Da li su ti pisali izvestaj? Da li si zvanicno odbijen? Nisu pisali izveštaj već samo pogledali motor i kao ne može ovo nazad da prođe sa migavcima integrisanim sa štopom. Napred su stavljeni led migavci i to kao bi ajde moglo ali ovo ne smeju zbog kamera i bla bla. Davao im 2 hiljade da to prođe ali nisu hteli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Mart 17, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je zadnja svetlosna grupa fabricka ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Djo, edituj gore post…to da si im davao posle cu ja moj Promenio Mart 17, 2022 član gox Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, tibor je napisao: Da li je zadnja svetlosna grupa fabricka ili ne? Nije fabrička. Nisu ni auspusi ali to nisu komentarisali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 17, 2022 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti tema iznad, Seba prodaje nosač tablice i dva migavca za 10e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh i ja to da mu napišem. Da li bi da su mu uzeli mito koji je nudio od 2000 din. i to ovde javno napisao. Svašta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo li videti sliku tih svetala? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...