RSVMillenian 228 Napisano Avgust 14, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' stvarno smo sisli sa teme. Ja sam samo htio da vam pokazem kako to izgleda na mom motoru.Sa ovim izduvom motor "zdravije dise", mnogo linearnije mi isporucuje snagu, bez rupa i prelaza, toliko sam za sada primjetio. I naravno, lijepo se cuje. I ne arlauce u leru kao razni pozerski auspusi a la kucna radinost pa se od njih ne cuje nista u krugu od 500 metara :roll:[/quote'] Bravo majstore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 15, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' nema sta :kul: Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha [/quote'] da se zemlja trese :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 15, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' nema sta :kul: Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha [/quote'] da se zemlja trese :fcab: ma kakav Leo Vince , ti treba da ugradis Zepter ... :mrgreen: :baeh: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Avgust 15, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' nema sta :kul: Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha [/quote'] da se zemlja trese :fcab: ma kakav Leo Vince , ti treba da ugradis Zepter ... :mrgreen: :baeh: :wink: mitri ode ti u OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 15, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi kazi jel i dalje sipas i bezolovni ili si presao na super posto vise nemas katalizator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi kazi jel i dalje sipas i bezolovni ili si presao na super posto vise nemas katalizator? I dalje sipam bezolovni. I mislim da imam katalizator posto je ovaj Termignoni homologiran za cestu... Nisam siguran... Dobro pitanje... :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' nema sta :kul: Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha [/quote'] Mislis ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano Avgust 15, 2006 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi kazi jel i dalje sipas i bezolovni ili si presao na super posto vise nemas katalizator? I dalje sipam bezolovni. I mislim da imam katalizator posto je ovaj Termignoni homologiran za cestu... Nisam siguran... Dobro pitanje... :idea: Ma nema katalizatora unutra, homologacija za cestu se odnosi samo na buku tj. broj dB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suza 0 Napisano Septembar 2, 2006 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA izgleda!!!! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Septembar 2, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Lepo' date=' nema sta :kul: Al nema zvuka bez V2 iljadarke i Leo Vinci ful otvorenih auspuha [/quote'] Mislis ovako nesto Lepo, nema šta, razmišljam šta æu u buduænosti, da li 2 cil. hiljadarka i lep položaj, ili zujku sa 4 cil. pa zaleži dole, biti ili ne biti...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Septembar 3, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne umetnièke... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, samo mu je mali fi,xexe... Al ga je baja ispolirao... a tek lanac.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Septembar 5, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne umetnièke... najzli Tacno sam vidio momenat kada si ovo slikao. Nesto si se zamislio, pade ti na pamet ideja i vidim vatas se za aparat i skljoc :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Septembar 5, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Haha, bas tako nekako Djuro Interesantno, ali na vfr-u mi se bas svidja sto je tih, dok mi se na vtr-u bas bas svidja sto je bucan. Sta ces :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1393 Napisano Septembar 10, 2006 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Djuro jesi li to na svog Stroma ugradio? Yo-men mi rece da u kimku imaju LEO-Vinci auspuhe povoljno. Dali je to to? Ako jeste da cujem pa da stavim kod mene ako mi se svidi, a trebalo bi .....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam Jasminko. Ovaj motor neverovatno lici na moj, ali nije. Ja sam nekako na izduve gledao kao na poslednju stvar koju bih promenio na mom motoru jer mi se serijski izduvi bas dopadaju. Medjutim, nekako sve vise mislim da cu sledecu sezonu da docekam sa nekim kobasicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 10, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Medjutim' date=' nekako sve vise mislim da cu sledecu sezonu da docekam sa nekim kobasicama.[/quote'] Djuro zar nisi najavio da krajem ove sezone prodajes Stroma ? Izgleda si se predomislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Medjutim' date=' nekako sve vise mislim da cu sledecu sezonu da docekam sa nekim kobasicama.[/quote'] Djuro zar nisi najavio da krajem ove sezone prodajes Stroma ? Izgleda si se predomislio Pa ako neko hoce da ga kupi, nek' izvoli ali nije da sam bas zapeo da ga prodam. Sada je u naponu snage, najboljim godinama i taman sam mu stavio sve sto sam hteo i sto jedan takav motor treba da ima, pa mi nesto zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...