Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 16, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na pozdravima i lepim zeljama... Pa cak i ako padnem sledeci put PU PU, mnogo mi znaci sto ste uz mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 19, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ma, idi bree!! Ja mislio čovek pao s motora (pu,pu, daleko bilo), a on na polaganju. Ni ja nisam položio iz prve- pa ništa. Dobro došao i sa srećom za sledeći put . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu poloziti drugi put i da necu pasti nikad sa motora )) Al' mnogo trazim, zar ne hehe Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 22, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam polagao u toj skoli u bloku 70, na svom motoru. Nemoj se cimati, oni imaju tacno odredjen broj ljudi koji ce "pustiti" za, recimo, mesec dana. Kada sam ja polagao, svi su prosli, ali zato dve nedelje ranije, niko! Tako da kako ti se zalomi. On gleda uglavnom koliko sigurno menjas brzine i koliko uopste vladas motorom pa ce ti i oprostiti poneku gresku ako sve ukupno ok..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 22, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Chooperko :) I vezbaj brate, malo vise osmicu. Iduci put ces da polozis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Novembar 22, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. I da padas samo na polaganjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav I Dobrodoshao !!! Vishe srece drugi put ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca_kovic 13 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: YAMAHA XVZ 12T Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve bajkere, eto i mene muka naterala da se prijavim na ovaj sajt )) salim se naravno, nisam cuo ranije za ovaj sajt, pa ovom prilikom zahvaljujem kolegi koji je danas polagao samnom. Nadam se da je polozio, posto ja nisam mogao da ostanem da ga ispratim do kraja zbog posla Inace ja sam pao, kao dinja Ali se nadam da ce drugi put da gosn cajkani da budu manje stroziji... druze ovo padanje boli samo po dzepu, neka ti to bude prvo i poslednj uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 26, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Novembar 29, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 5, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je položio nego se ne hvali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse ljudi POLOZIO SAM i dobio novu dozvolu hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa cestitam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 6, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan JEEEEEEE!!!!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan alal vera druze! sve cestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uraaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 8, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pa cestitam!!! Kolike.................. oči......... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chooperko 0 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ti se zavrti u glavi od dioptrije +5 -5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan /_-_ O O mislim ovo je motor, bar tako liči! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...