Zuba87 6721 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иако бисте прво помислили да је јакна дебела, заправо се ради о јакни за дебеле. Од нашег колеге, друга, @Savan, сам добио његов дебели комплет јер је он смршао. У складу са тим, надам се да ћу га и сам ускоро проследити. Али, сада имам 2 зимске јакне и логично је да ћу своју поклонити. У питању је јакна купљена половна код покојног Лакија, није у репрезентативном стању, избледели натписи, оштећен/поцепан један део преклопа код патент затварача, али ништа што утиче на функционалност. Могла би некоме да послужи да преспоји овај хладнији период. Има зимски уложак и штитнике на лактовима и раменима. Као што сам већ поменуо, за дебеле је, од неких 110 до 140 кг, висина од 180 до 190 цм. Ако некоме од вас или неком вашем треба, вриштите Ако је нико не буде желео, иде у канту. На сликама делује да је више избледела него што јесте. Волео бих да буде лично преузимање, нећете веровати, али не осећам неку потребу да улазим у Пошту Било би лепо и да се нека порукица за оболелу децу пошаље, али није обавезно, само немојте да буде на огласима неким, молим вас. 12 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Колега је изразио интересовање, ако се поклопимо, отишла је. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 6, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za gest ! Šteta za poštu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 364 Napisano Mart 8, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan evoo....ako nije otišla...javljm se Ja... ili ce odgovarati meni...ili mom drugu on je 135 kg..on nije na forumu...a znacila bi mu ....naravno ako je to ok 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 8, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Други си на списку, треба колега да је проба ових дана, па ако му не одговара, јављам 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 26, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да јавим, коначно смо се колега и ја нашли, заправо пре 2 дана, добро му стоји, ваљаће му да прегрми хладнији период. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...