Mihajlo1 0 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,kupio sam apn4 1986 godiste,dovezao ga kuci upalio motor,sve je fino dobro super upalio je,medjutim pustio sam ga zagrejao se malo i sve,i kad sam dao gas do pola,kako sam pustio gas motor je ostao da drzi taj gas 5 sekundi i pustio,i mene je zanimalo da li bi vratio ako bi dao pun gas,dao sam pun gas na sekundu i vratio odma,medjutim motor je ostao da drzi taj gas isto negde oko najmanje 5-8 sekundi,da li je to neki problem ili motor mora tako da radi?Nov sam i upravo sam kupio svoj prvi manuelni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Februar 28, 2022 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ili zaglavljuje siber u karburatoru ili su smerinzi na radilici otisli.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo1 0 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce gas isto kociti tokom voznje ili nece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...