Gvozden Mirkovic 0 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa Berom koji je svojevremeno donosio robu? Da li jos neko donosi Touratech opremu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Februar 28, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Gvozden Mirkovic said: Sta je sa Berom koji je svojevremeno donosio robu? Da li jos neko donosi Touratech opremu? Radi @markone, a i imas u Novom Sadu TT salon-----> tago moto centar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden Mirkovic 0 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Februar 28, 2022 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Odeš lepo u salon i vidiš šta ti treba.... deluje da imaju dosta stvari na lageru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 5, 2022 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan On 28.2.2022. at 10:25, Gvozden Mirkovic je napisao: Sta je sa Berom koji je svojevremeno donosio robu? Da li jos neko donosi Touratech opremu? On 28.2.2022. at 14:15, gavrela je napisao: Radi @markone, a i imas u Novom Sadu TT salon-----> tago moto centar Tako je. Samo mi ne "donosimo" već legalno prodajemo ono što se legalno uvozi. Kod nas može sve legalno da se kupi. Moja firma je internet prodaja i veleprodaja i Touratech oprema se uglavnom kupuje po katalogu. Tago ima prodajni salon, pa ko treba nešto da vidi ili proba može da ode tamo da to odradi. Do 01.04.2022. važi popust od 15% na cene iz aktuelnog cenovnika za robu koja je trenutno na lageru i za robu koja se naručuje. Roba koja trenutno nije na stanju može da se naruči, a predviđeni rok isporuke za tu turu je trenutno kraj marta/početak aprila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Obrisao sam ,,mišljenja" o @markoneu, za te stvari postoji tema koja se zove ,,Iskustva sa prodavnicama". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Mart 9, 2022 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan On 9.3.2022. at 11:24, boki.64 je napisao: Obrisao sam ,,mišljenja" o @markoneu, za te stvari postoji tema koja se zove ,,Iskustva sa prodavnicama". Nisi sve, ali nista novo. Objektivnost i funkcionisanje na nivou novinarstva u Srbiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Могуће да си у праву, нисам имао посла са њим, не знам. Рекох, отвори тему тамо у „Утисцима", па изнеси своје утиске. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Mart 9, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, boki.64 je napisao: Obrisao sam ,,mišljenja" o @markoneu, za te stvari postoji tema koja se zove ,,Iskustva sa prodavnicama". Ja nisam napisao misljenje vec iskustvo. Nije ni bitno,polako i sigurno sve na ovom forumu ide u pogresnom smeru. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 9, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, zemunac72 je napisao: Ja nisam napisao misljenje vec iskustvo. Nije ni bitno,polako i sigurno sve na ovom forumu ide u pogresnom smeru. Океј поновићу, о искуству или утиску о сарадњи са горепоменутим, можеш да отвориш тему у делу форума који се зове „Утисци (искуства) са продавницама". Примедбе које се односе на рад Уредника или мишљење о смеру у коме иде форум, можеш изнети у делу форума који се зове „Канцеларија Управе". Ако има још нешто нејасно, ту сам да помогнем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Mart 9, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 10, 2022 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, zemunac72 said: Ja nisam napisao misljenje vec iskustvo. Nije ni bitno,polako i sigurno sve na ovom forumu ide u pogresnom smeru. Odavno na žalost... Došlo je dosta kvalitetnih ljudi na forum, ali još više kvalitetnih ljudi se više ne javlja već godinama zbog toga što moraju da umesto da uživaju u svom hobiju i dele svoja iskustva (ili neiskustva), treba da vode žestoke rasprave sa ko zna kim o totalno nebitnim stvarima. Dolazi čak i do pretnji nasiljem. A oko čega? Oko nečega što je nama svakako među prioritetima, ali niti se jede niti nam život zavisi od toga. Izvinjavam se što sam to ovde napisao. Možda ima neko drugo prigodnije mesto na forumu, ali nemam volje da tražim, a ni želje da se raspravljam još jednom sa ko zna kim kome "oči nisam video"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...