luka891 10 Napisano Februar 27, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam u moto svetu kupio sam pre 2 nedelje svoj prvi motor (honda cb500f-2005 god) i zanima me da li neko zna gde mogu da nabavim fabricke drzace za saputnika za moju hondu. Imam hondin kofer sa nosicma za njega i on je okej ima drzace za saputnika ali nekako mi je lepse bez toga uglavnom vozim po gradu tako da mi kofer nije potreban. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Februar 28, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Za lakse objasnjenje ovo meni treba. U sustini ovo pozadi za sta se drzi saputnik trazio sam po googlu ali nikako ne mogu naci kako se zove to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si ti ipak kupio cbf500 . Potrazi na netu drzace za cbf 500/600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...