Jump to content

Moto Zajednica

Honda pantheon veći vizir

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon

Kao što naslov teme kaže, kupio bih, ako to uopšte postoji, veći vizir za hondu pantheon 125 4t. Sadašnji mi ne odgovara jer me strujanje pogađa direktalis u vrh kacige, a sa većim bih verovatno dobio komforniju vožnju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675

Imaj samo u vidu da taj veći vizir završava posao za koji ti treba, samo jedna bitna info, veliki viziri po kiši i noću su katastrofa za voznju bar sa moje strane gledišta, al noću i nije toliko strašno koliko je očajna visljivost kad pada kiša... Vidi potrazi onaj mali dodatak na vizir sto je kao produzetak vizira, ako te vec udara u vrh kacige trebalo bi da ti premosti udare vetra za toliko. Mislim na ovo: 

IMG_20220225_003950.jpg

• Drug član, 3692 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ima iz inostranstva. Poštarina je samo 12€, ali naplatiće ti naši PDV i carinu, pošto je vrednost preko 50€

WWW.MOTARDINN.COM

Givi D202ST Peugeot SV 250&Honda Pantheon 125/150&Foresight 250 Windshield - Clear.Compatible Models:PEUGEOT SV 250 (02).PEUGEOT SV 250 (02), motorcycle

Hvala na predlogu, gledao sam već ove dodatke na Aliju i ne deluju mi pouzdano, mada možda grešim. Nadam se da će neki korisnik da da njegovo iskustvo. 

pre 4 minuta, boza_kg je napisao:

Ima iz inostranstva. Poštarina je samo 12€, ali naplatiće ti naši PDV i carinu, pošto je vrednost preko 50€

WWW.MOTARDINN.COM

Givi D202ST Peugeot SV 250&Honda Pantheon 125/150&Foresight 250 Windshield - Clear.Compatible Models:PEUGEOT SV 250 (02).PEUGEOT SV 250 (02), motorcycle

Hvala Božo, ali mi se čini da ovo nije vizir za moju hondicu, već za stariji model. A i cena će da ode u nebo ako zaračunaju carinu.

• Drug član, 3692 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

A, ima i za noviju, još skuplji :)

WWW.MOTARDINN.COM

Givi D219ST Honda Pantheon 125/150 Windshield - Clear.Compatible Models:HONDA PANTHEON 125-150 (03 > 08).HONDA PANTHEON 125-150 (03 > 08).HO, motorcycle

Nemaš tu mnogo izbora, onda kontaktiraj Ivana da vidiš da li pravi za nju, i naoružaj se strpljenjem :)

Inače, ne mora da znači da će iz inostranstva roba biti skuplja. Sve zavisi odakle naručuješ, pa treba uporediti cene. Često bude bez VAT-a odande, a ovde naplate PDV i carinu, pa mu to dođe na slično kao kod nas.

Promenio član boza_kg

• Svrati ponekad, 153 postova
  • Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675

Svakako preporuke za Ivana, a i izaćiće te sigurno jeftinije nego da poručujes od preko. Ja nisam imao nikakvih problema u komunikaciji, očigledno sam imao sreće. No najbolje od svega je sto mozes da se dogovoris sa njim ako zelis malo viši, širi i slično koliko je moguće naravno

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja