RaS 1754 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem povoljno laptop DELL 6430. Potpuno je ispravan i pristojno očuvan. Ekran bez oštećenja, baterija je živa, drži oko sat vremena. Pazario sam ga pre par meseci za 20 eura više. Radi odlično i tiho, i za moje lične potrebe je više nego dovoljno brz, ali mi nikako ne odgovara što je ekran od 13". Jednostavno ne vidim, a da uzimam sad naočare samo zbog njega, ne ide. Kontakt preko poruka ovde, šaljem kurirom po izboru. Može zamena za telefon, u ceni ili uz moju doplatu, dobro očuvan android vrednosti do ~ 150 eura. Hvala na pažnji ! Promenio Februar 24, 2022 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 24, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Može li zamena za nekoliko android telefona, svi ispravni i funkcionalni, sa dobrim baterijama i punjačima? Uglavnom Samsung i Motorola.Neki malo vise stariji, neki malo manje stariji. Uzeo bi laptop za klince, traže mi vec neko vreme.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, ali imam već lepu kolekciju tih starijih i malo manje starijih, ne bih više da je širim... Enivejz, sinoć mi je ponuđena zamena za ajfon se 2020 i sto eura doplate, čim sam postavio oglas na KP. Nisam baš planirao epl, ali odgovara mi što je malih dimenzija i relativno noviji model. Ukoliko realizujem to za neki dan, javiću ovde. A i ukoliko ne realizujem, naravno. Vi ste kolega @Predator016 prvi na listi čekanja ukoliko otpadne kombinacija sa ajfonom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Februar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Koliko gb je hdd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 24, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan @serNema HDD, samo SSD od 128GB, tagovao sam u naslovu oglasa Promenio Februar 24, 2022 član RaS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7693 Napisano Februar 24, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Gle stvarno... Sitna slova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican racunar za amatersku dijagnostiku. I cena je vrlo realna. Zelim ti brzu prodaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma kompjuter može zašta oćeš, ne fali mu ništa, osim što su sitna slovca jbg. Poručio sam neki od 17", da se malo odmaknem ... Godine ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Laptop viđen za kolegu, dogovorena primopredaja, dakle nije više atraktivan ... Promenio Mart 1, 2022 član RaS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...