nikolav 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zovem se Nikola Vickovic iz Novog Sada sam.Trenutno imam Sprinta Exactly 50 ali na prolece uzimam Qingqi Super Moto 125ccm pa me interesuje kakvi su utisci onih koji ga imaju ili koji nesto znaju.bilo bi lepo kad bi neko nesto napisao Pozz drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola i dobro nam dosao, a u podforumu MOTORI postavi temu za novo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komso Ja sam vozio Keeway 150cc i bio sam prezadovoljan. Samo ti vozi i pusti druge nek pricaju sta hoce, a jednog dana ces skupiti pare za Kawu i videces kako zivot ume da bude lep ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoslica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 13, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...