Skyrunner 5316 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao što stoji u naslovu, Prodajem Xiaomi 11 lite 5G 128gb i 8gb ram. Ovo je najnovija verzija gde su izbacili Mi iz naziva modela. Telefon je potpuno nov, neotpakovan, sa domaćom garancijom iz Mi Srbija radnje Ova 5G verzija, pored toga što podržava tu mrežu ima i mnogo bolji procesor u odnosu na 4G verziju. U radnji je 42.000,00 ja ga dajem za 36.000,00 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za 40.000 dinara dajem ovaj telefon i pametnu narukvicu Mi band 6, sve je novo, neotpakovano u kutiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3362 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1244 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je glupo, ali bar nije bezobrazno pitanje... Bi li uzeo Redmi Note 8 Pro u zameni? Sportska, drugarska, forumaška cena i doglavim ti resto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo pitanje Ne treba mi drugi telefon, ovo je samo moja glupa greška kad sam naručivao, kliknuo sam dvaput. Tako da već imam ovaj isti telefon, ne treba mi još jedan. Ima i 2 mesta za SIM kartice tako da može da se koristi kao privatni i službeni. Meni baterija traje dva dana i uz to ga ne štedim. Prešao sam sa LG G5 gde sam obavezno nosio i eksternu bateriju jer nije mogla da dobaci do kraja dana. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3084 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1088 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing Koja je verzija RN8 Pro? Koja boja i koliko para? Možda mogu da pomognem vašoj kombinatorici...Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3362 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1244 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja nznm drugačije...valjda je ovo dovoljno info: Boja je neki kao grafit, nije crn ali je taman. A cena - Promenio Februar 23, 2022 član PremieRacing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Može i u kombinaciji sa Redmi Buds 3 pro slušalicama isto novim Slušalice su bežične, imaju aktivnu tehnologiju poništavanja buke, kućište se puni preko USB-C ili wireless Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slušalice su otišle, tako da može samostalno ili u kombinaciji sa pametnom narukvicom MiBand 6 za 39500. Telefon i narukvica su skroz novi, sa domaćom garancijom. Mislim da je ovo jedan od najtanjih telefona, a po performansama je solidno bolji od Samsunga A72. Ima 3 kamere (normalnu, širokougaonu i makro) Snima u 4k rezoluciji, usporen snimak do 960 frejmova u sekundi (30 je normalni snimak=32 puta sporije) Ima slot za dve kartice (podržava i 5g) kao i mogućnost proširenja memorije Sd karticom. Ugrađen je i IC predajnik pa može telefon da se koristi umesto daljinskog za sve uređaje u kući (tv, radio, klima, roletne) Čitač otiska prsta je ugrađen u dugme za otključavanje. Jedino šta nema i fali mi od predhodnog telefona je barometarski senzor ali to ne treba stalno tako da je ok. Gomila nekih opcija za koje sam ranije instalirao posebne aplikacije, sad su ugrađene u fabrički interfejs. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5316 Napisano Jun 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1922 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena na 35.000,00 dinara Sa narukvicom 39.000,00 Promenio Jun 1, 2022 član Skyrunner Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...