Jump to content

Moto Zajednica

Moto oprema Hi-Force

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 385 postova

One kozne jakne mnogo sljaste,podsecaju me na soferke.A ni textilne

mi ne deluju nesto bolje,sobzirom ako kupujes za sebe najbolje bi

ti bilo da ih uzivo vidis ili uzmes nekog drugog proizvodjaca.To

rekla kazala nikad ne ispadne na dobro.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

Obratite paznju na lokaciju fotografije koju je poslao  KAWASAKI ZR 500 A.

Tacno kod Mondo centra, u Trgovackoj ulici, na Zarkovu. E, pa bas se tu nalazi prodavnica sa hi-force brandom.

Bah, i policija se bavi reklamiranjem...

Inace, kvalitet i nije bas neki...

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Jel zna neko neki strani sajt gde bih mogao da nadjem nešto o njihovoj opremi neke karakteristike, test i sl. Ja sam našao neki sajt http://www.hiforce.biz/index.htm ali tu nema ništa osim jedne slike i naziva modela, kao i na sajti FIVA doo

Hvala unapred!!!

• Svrati ponekad, 146 postova

Ne znam da li te interesuje samo Hi-Force oprema ili sve brendove sto zastupamo. Sto se tice opreme Hi-Force,kvalitet je slicen PROBIKER jakni s tim sto svaka jakna ima protektore. Uradjena je od materijala RESSIA od kojeg se prave skoro svi modeli jekni i drugih brendova ( za to garantujem) Sto se tice koze GARANTUJEM da je visokog kvaliteta i izrade. Naj bolje je da se sam uveris u to. Ja ne razumem da probiker jakna moze da kosta 90e a ova 65 i da bude losija. RS-Taichi ima EXTRA kvalitet ali jakne nisu ispod 150e. HI-Force se nece vise uvoziti zbog nepostovanja rokova isporuke.

Inace pozivam te da pogledas kvalitet.( tada cu ti objasniti kako mi radimo)

Hvala jos jednom

E da jos nesto. Glupo je kad neko komentarise opremu koju nije ni imao prilike da vidi. Mi trenutno u radnji nemamo ni jednu HI-Force jaknu izuzev par koznih. Eto toliko...

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

@Katarina*

Sve je u redu tošto ti kažeš ali složićeš  se ti si prodavac, a svaki ciga svoga konja hvali :D , zato sam ja pitao da li neko zna neki sajt gde bih mogao malo više da pročitam o dotičnoj opremi.

Inače rekla si da Hi-Force nećete više uvoziti, pa me interesuje jer sam zvao pre par dana rekoste da uskoro treba da signu pantalone HF-403(još brojeva jer je ostao samo jedan), e sad da li su one otkazane ili će normalno stići i kad.   :)

• Svrati ponekad, 112 postova

@Katarina*

Sve je u redu tošto ti kažeš ali složićeš  se ti si prodavac, a svaki ciga svoga konja hvali :D , zato sam ja pitao da li neko zna neki sajt gde bih mogao malo više da pročitam o dotičnoj opremi.

Inače rekla si da Hi-Force nećete više uvoziti, pa me interesuje jer sam zvao pre par dana rekoste da uskoro treba da signu pantalone HF-403(još brojeva jer je ostao samo jedan), e sad da li su one otkazane ili će normalno stići i kad.   :)

Druze,

i meni lici da je to sistem "lud jebe zbunjenog" :D.

Pantalone su odavno stigle. Sto se tice narucivanja isporuka za HI-force je sest meseci pa se narudzba zato otkazuje sa nase strane. Inace,nasa firma ima 21% udela u tri fabrike u Evropi koje se bave izradom opreme za vise brendova. Znaci roba ne stize od dobavljaca nego direktno iz fabrike.Da ovo ne bi bila reklama, voljan sam da sve informacije dam na tel: 011/2518-925. Pozdrav svima!

P.S.  Na PP mi posaljite sliku vase jakne i ja cu pokusati da vam kazem gde se radi i poslati Vam pravu cenu iste.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja