Hell rider 0 Napisano Novembar 12, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. U velikoj sam nedoumici pa sam mislio da neko moze da mi pomogne. Vozim yamahu fzr pa me zanima, da li moze da se stavi zadnja felna od nekog drugog motora da bi stavio gumo 180,bez menjanja zadnje viljuske? Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vec je neko probavao da stavi siru gumu na Fzr(pogledaj na forumu),premeri sirinu viljuske,felne koje hoces,verovatno ces morati da napravis caurice kod strugara da bi ti felna bila u centru,moras paziti i na pravac lanca.Verovatno moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Imam felnu sa gumom ( guma nije neka extra ) od FZR 1000 , sirina je 170 , ako ti nesto znaci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Imam felnu sa gumom ( guma nije neka extra ) od FZR 1000 , sirina je 170 , ako ti nesto znaci ! mislim da za ovo mora da se ubaci druga viljuška. bobangsxr je tako nešto radio pa mu pusti pp. GROS je tako nešzo Uradio ali nema ga često na forumu ali možeš i njemu da pustiš pp. moj savet - batali te zajebancije. vozi se i skupljaj pare i menjaj mašinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran GROS 0 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOZE MOZE samo napred POMOC I precice svaka podrska od mene . nemoj da te kolebaju za ulaganja od 3-4 meseca ispasce upravo kako si zeleo pozdrav zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...