ktm600 222 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krpilo se,peglalo,farbalo,sad je uredan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1391 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 906 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10612 Napisano Februar 19, 2022 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad, samo sledeci put obrati paznju na Yamaha logo tj. fontove, "Yamaha motori" i "Yamaha instrumenti" koriste razlicite fontove. 10 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Mart 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sviram Yamahu Stage Custom, vozim Fazera, ako sam primetio razliku u ovome evo tu me seci. Lep rad druze, samo mislim da bi mu lepse stajale te fabricke nalepnice. Odradjen do detalja, a onda ove nalepnice, nemoj pogresno da me shvatis, na kraju krajeva to je samo moje misljenje. Usareni ga malo. Promenio Mart 1, 2022 član Zlatko LA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2721 Napisano Mart 11, 2022 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas nekog da ti isece, poslacu ti vektorski crtez za originalne nalepnice. R6 je od novijeg, a YZF ide drugacije. Posalji mail na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 17, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan To sto je od novijeg je bila zelja musterije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 18, 2022 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta sam samo objasnjavao za taj Yamaha natpis... "los" firmopisac "ubije " trgovinu. Uvek gledaj da taj ko ti radi, zna sta radi i uzmi od Alamunje shemu i resi taj motor kao i ostalo sto je lepo uradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije moj motor,vec je promjenio vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 20, 2022 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan A izgled ga najvise prodao,niko se nije zalio na naljepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...