Kalina 50 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim nove ili polovne gume za moj motor - dimenzije: prednja 90/100/19, zadnja 120/90/16. Takvih guma nema nigde, samo nove Bridgestone u Radulovicu, koje su prilicno skupe. ako neko zna gde mogu da nabavim takve gume, mnogo bi mi znacilo. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi probala u KELENA-i ? http://www.kelenayu.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Gremline, ali nemaju ni oni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj temu MITAS HITNO i pozovi slavka da ga pitas sta on ima ... pa cemo nekako vec dovuci vamo ako ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovni i pitaj gileta imao je neke neznam koja dimenzija 011/219-2554 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 12, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan guma je tu ali kao i da nije :D :D :D jbg bice nesto valjda ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ZHAOCHEN hvala, nasla sam gume konacno! preko Gileta, ali on nema enduro, vec samo cross gume, ali je zvao nekog u Subotici i poslace mu ovih dana gume za mene - zadnju Mitas, prednju - Dunlop. Tako da sam posle toliko muke konacno cu imati nove gume. Tema moze da se ukloni u principu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...