Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 17, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobi tuznu vijest od drugara iz Beograda Nikole Pavlovica - MK Arhangel da je nas drug i brat iz moto svijeta i privatnog zivota Svetislav Lazarev - Brmba iz Klenka preminuo. Pocivaj druze u miru, laka ti crna zemlja i siroki putevi nebeski. Iskreno saucesce porodici i prijateljima. Promenio Februar 18, 2022 član Branko 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @štampar Culi se jesmo i bili u kontaktu sve do prije 20-tak dana od kad mi se nije javljao. Vec sam posumnjao da nije mozda bolestan i sinoc razmisljam sta li je sa njim i da ga nazovem. Ali eto preduhitrila me poruka od Nidze iz BGD u 20.48h da je umro. On je dobio informaciju od prijatelja iz Sremske Mitrovice koji je isto 70-tih godina cesto boravio u Tuzli i znao se sa Brmbom. Sta reci nego tuga i zalost, pogotovo sto se nismo uspjeli vidjeti nakon toliko godina. Ne znam sta vise reci, vec da se polako drustvo osipa i da Bog bas uzima sebi one najbolje. Promenio Februar 18, 2022 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 20, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @štampar Eto tako je to druze moj, bas mi je tesko pala ta vijest o smrti Brmbe, jer poslije toliko godina naci drugra i nakon kratkog vremena ga iznenada izgubiti, prosto izgleda nevjerovatno. Za period koliko smo bili u kontaktu kroz njegove poruke je stalno potencirao da ga je "starost" i operacija od prije dvije godine tesko pogadila, posto mi je rekao da je poslije te operacije prestao i motor voziti, a ja ga hrabrio da ce ponovo moci voziti motor i da cemo se opet voziti kao nekada, ali eto Bog je bio brzi i uzeo ga sebi. Sta reci druze moj nego tuga i zalost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...