draza 548 Napisano April 17, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan U kojim ih bojama radis i kolika bi bila cena za 4 komada . E da i dimenzije ako moze . Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 18, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, draza je napisao: U kojim ih bojama radis i kolika bi bila cena za 4 komada . E da i dimenzije ako moze . Hvala Na prvoj strani oglasa su i dimenzije 24/36x20x8cm i slike torbica u bojama: crna, sivo-crna, žuto-crna. cena za 4kom. 11000din. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini video sam tek posle dimenzije . Mislimo sam da ima jos neke druge boje . Cini mi se da sam jos negde video da to radite . Hvala javicu se samo da vidim sa klincem sta i kako . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Jun 14, 2023 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Utisak je da su solidno izrađene, s tim da sam u njih ubacio plastične trake širine 8 cm i napravio ''U'' profil dimenzija 20x20x20 cm kako bih sačuvao formu i oblik nakon pritezanja. Ovih dana ćemo na višednevno putovanje pa ću imati kompletniju sliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Slike ne mogu da otvorim, ali razumem šta si dodao. Nadam se da će poslužiti. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Torbice su i dalje na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jul 22, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moje torbice i dalje kao nove Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ciganin sam al' najlepši Izgledaju odlično i kvalitetno, kao i repna torba 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jul 26, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Slike taman da okacis u V Strom Srbija, da vide koji je najlepsi i najbrzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i model od 7lit. slike uskoro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije oko 22x35x9 cm. Zapremina 7lit. Cena 3500din. Kom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...