grdoje 4 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kada me je prvi put (a znam da nije i zadnji) uhvatio pljusak, trebao sam da prodjem nekih 10-tak km kroz grad, vec na prvoj zebri mi je proklizao prednji tocak, ni sam ne znam kako sam zadrzao motor da ne padne, do garaze je bilo jos 5-6 manjih proklizavanja. J... sam mamu svima redom, onako mokar do gaca, jer koriste tu masu koja je kao staklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom se klizem po zebrama,jako su gadne pogotovo po kisi,jos gore ako vozite kineski motor.iako sam se prije par god. i s viragom lijepo odsklizalai pala.a treba pazit! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nove zebre i linije nisu uopste od farbe vec su kao "nalepnice", i zato su i debele, neka kombinacija gume i plastike, a verujte mi kada je kisa proklizavaju tockovi i na kolima a kamoli na motoru (proverio sam vec vise puta), a to sto se posipa jeste neki prah ali on se obicno posipa preko onih farbanih linija. i meni se desilo da mi zadnji prokliza usled dodavanja gasa u krivini kako god da okrenes treba izbegavati zebre i linije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Secam se kad sam svojevremeno na TV-u slusao kako hvale taj novi, moderan metod obelezavanja koji postoji na zapadu odavno i pomislih, napokon da i mi nesto modernizujemo u saobracaju. Kad sam kao pesak provalio koliko se klizaju kad je mokro mislio sam da su kupili neku trecu klasu pa je to zbog toga tako. Verujem da se takve oznake obavezno posipaju onim kvarcom, sto verovatno cestari ne primenjuju bas uvek. Neshvatljivo mi je da se primenjuje nesto sto u stvari smanjuje bezbednost. Bas me zanima zvanicno i strucno objasnjenje ovog problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...