Jump to content

Moto Zajednica

Imate li i vi problema....

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 319 postova

Kada me je prvi put (a znam da nije i zadnji) uhvatio pljusak, trebao sam da prodjem nekih 10-tak km kroz grad, vec na prvoj zebri mi je proklizao prednji tocak, ni sam ne znam kako sam zadrzao motor da ne padne, do garaze je bilo jos 5-6 manjih proklizavanja. J... sam mamu svima redom, onako mokar do gaca, jer koriste tu masu koja je kao staklo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 471 postova

nove zebre i linije nisu uopste od farbe vec su kao "nalepnice", i zato su i debele, neka kombinacija gume i plastike, a verujte mi kada je kisa proklizavaju tockovi i na kolima a kamoli na motoru (proverio sam vec vise puta), a to sto se posipa jeste neki prah ali on se obicno posipa preko onih farbanih linija. i meni se desilo da mi zadnji prokliza usled dodavanja gasa u krivini

kako god da okrenes treba izbegavati zebre i linije

• Drug član, 1826 postova

Secam se kad sam svojevremeno na TV-u slusao kako hvale taj novi, moderan metod obelezavanja koji postoji na zapadu odavno i pomislih, napokon da i mi nesto modernizujemo u saobracaju. Kad sam kao pesak provalio koliko se klizaju kad je mokro mislio sam da su kupili neku trecu klasu pa je to zbog toga tako. Verujem da se takve oznake obavezno posipaju onim kvarcom, sto verovatno cestari ne primenjuju bas uvek. Neshvatljivo mi je da se primenjuje nesto sto u stvari smanjuje bezbednost. Bas me zanima zvanicno i strucno objasnjenje ovog problema.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja