Tibor_ns 17 Napisano Avgust 3, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se desio saobracajni udes na putu Novi Sad Zrenjanin . Prilikom preticanja kolone vozila sa motorom Kawasaki Zxr Igor T. je naleteo na Zastavu 101 sa prikolicom koji je skretao u levo . Od siline udarca stojadin se prevrnuo a vozac stojadina je poginuo na licu mesta . Km sat se zaglavio na 115 km/h , a ocevidci su rekli da je motor isao otprilike oko 150-160 km/h . Na motoru se nalazila i jedna cura koja jos nije idenfitikovana . Oboje su zadobili teske telesne povrede . Slike sam video u novinama Gradjanski list ... Uzas , strahovit udarac . Oprez priikom preticanja ... a preticanje kolone je max. rizik :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citao danas u novinama... Prosto neverovatno koliko neki ljudi ne razmisljaju dok voze. Zao me je svih koji su ucestovali ali najvise mi je zao coveka koji je ni kriv ni duzan poginuo zbog nepaznje vozaca motocikla(mislim na vozaca keca). R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Avgust 3, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jezivo. Preticanje kolone vozila koliko znam nije po propisu, ali i meni se puno puta desilo da zaredim(narocito ako su sporaci). Moraju se otvoriti cetvore oci pri takvim preticanjima. Mene je strah da nam crna hronika ne bude rubrika sa najvise tema. Bas se mnogo desavaju sranja u zadnje vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, vi koji ste iz Vojvodine bolje znate od mene da se morate cuvat i onih jezivih traktora koji su neoznaceni, idu 20kmh i znaju bit siroki po par metara... RIP za covjeka iz stojadina i zelje za brz oporavak omladini s motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ubio je covjeka u kolima :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ti je, motor ti je kao sekira kada ide brzo. :roll: :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Avgust 3, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, u Kragujevcu imamo mnogo problema sa novopecenim taksistima koji su tek napunili 18-stu i sewli da voze aute od 2000 ccm,mada i ovi stariji kreteni nisu nista bolji.Kad vozis,moras da razmisljas i za njega-kretena. Cast pojedincima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Avgust 7, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan RIP za poginulog... :cry: Jbg i meni se desava da zaredim kad krenem sa preticanjem... Da je rizicno jeste, al sta da radis kad krenes Ibarskom, a maltene je sve vreme kolona vozila koja se vracaju ili iz unutrasnjosti ili iz CG...? Zato uvek drzim upaljen levi migavac i stalno blickam dok preticem. Nije mozda losa taktira upaliti dugacko svetlo jer ce to jasno upozoriti sve... Bas sinoc sam se vracao sa drugarima iz CG i imali smo extra guzvu na Ibarskoj. Slagao bih kad bih rekao da nije bilo rizicnih situacija, pogotovo tokom preticanja. Sta drugo reci osim - Cuvajte se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danju dugo svetlo pod obavezno. Kratko nema efekta jer je usmereno prema putu - nadole. Dugo baca ravno snop svetla i uocljivo je i preko 200 m... Ili ablend non-stop kad preticem ili obilazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan RIP Gde god da vozim danju, samo dugo svetlo palim. Kratka koristim samo nocu i u tunelima. Ponekad neko blicne, kao smeta mu, ali je to zanemarljivo u odnosu na ono sto dobijate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan danju dugo obavezno blicanje i sviranje pri preticanju ali ni to ponekad ne vredi prosle nedelje zamalo stativa jos je lik kad je video sta napravi zamalo dao po gasu kao da pobegne ....... i nije mi zao disk locka jbga pukla mi kapisla mada nemam obicaj to da radim sad razumem neke prijatelje koji su lomili retrovizore, sofersajbne i prevrtali aute :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 7, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ablend sirena auspuh i migavac su majka.... ...jaka sirena! Mnogo jaka. Vazdusna po mogucnosti sa kompresorom na 12V. Sto je sigurno - sigurno je. I sve to preventivno , ne kad vec krene u obilazak auto 20m ispred, nego da cuje i vidi i pre nego sto pomisli... JBG zao mi ljudi sto ginu tako...uzas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi da idem mnogo u off... oduvek sam zeleo da "friziram" sirenu i stavim neku propisno jaku... sta, gde i kako to uraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 7, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Manite te sirene i ostale skalamerije, pamet u glavu nismo mi Bogom dati i nismo sami po putu Prilagodjavajte se gustini saobracaja,postujte po malo i ostale ucesnike u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Avgust 8, 2006 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Po informaciji iz novina , momak i devojka sa motora su prosli sa teskim telesnim povredama i oporavljalju se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...