kave 1 Napisano Novembar 8, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kozna jakna,kupljena u Polu.Velicina XL.Nova,prava koza.Ima 5 mesta za stitnike(ramena,laktovi i ledja). Cena:7000din Tel.:064/7031693 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Decembar 22, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan [move]aktuelno[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 22, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu i tezinu otprilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 184cm,oko 98kg i samo mi malo zateze na stomaku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 24, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bila mala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kave 1 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan [move][glow=red,2,300]aktuelno[/glow][/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...