DRCvetko 74 Napisano Januar 15, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege.....Trenutno polazem za a1 kategoriju i navedeni motor (Yamaha TDR ) mi se jako svidja, planiram (kada se prolepsa vreme) da uzimam takav motor.... Yamaha mi se striktno svidja zbog izgleda i performansi, samog ponasanja motora prilikom voznje i mogucnost voznje van asfalta (laki off road)....Posto samim tim zivim u "brdovitom"kraju, te bih voleo malo i van asfalta da se provozam... E sad, zanimaju me iskustva, dobra i losa, sve sto se tice tog motora..... Navedite mi sve sta mislite o njemu, mane..... I na sta specificno da obratim paznju prilikom kupovine istog? Sve najbolje, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Januar 15, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije loše da u polju za pretragu ukucaš "tdr" pa da pronađeš odgovore na svoja pitanja.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...