Milos_ 280 Napisano Novembar 7, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Velicina 48,u odlicnom stanju,nosena ovu sezonu,lufteri spreda i otpozadi,svi protektori.Meni je mala i to je jedini razlog prodaje.Visok sam oko 175,tezak 75.Ja sam je kupio vrlo jeftino,a tako je i prodajem - cena 80 eura.PP ili 064 2215 182, Milos. Edit:Kruzic na levom rukavu na prvoj slici je odsjaj blica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Miloše sta se pazari ,posle helda ? Ovo je ne ok cena nego extra a i jakna je maximalno očuvana ,jedino ko može u nju da se uvuče . Mislim da znam kome odgovara a i ti ga znas . poozzzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 7, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Helda,opet Held,samo ovog puta model Maddox. Videcemo,videcemo... Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Novembar 8, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Video sam, a i probao jaknu. Odlichna jakna i jako dobro ochuvana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Lici mnogo na moju IXs kao da su sestre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 11, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,mislim da je cena sasvim korektna,jer je jakna stvarno u "kao nova" stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 17, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato IviciT13, moze lock. Ivice, u zdravlju je nosio, i nikad ne zatrebala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...