veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan E konacno sam se obukao danas na celu opremu sam potrosio 320e i sada izgledam ovako. Sobzirom da sam totalni pocetnik u voznji i opremanju i oblacenju molim vas recite da li je ovo ok sto sam kupio... Inace za par dana kupujem Africu Twin i planiram da je vozim i preko zime... sad, koliko sam uklopio opremu za Afriku nemam pojma al to je to za sada... Kaciga - SHOEI Jakna - ZERBERUS Pantalone - Held Biker Fashion Cizme - Air Star Rukavice I pojas SOB hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti je oprema . Gde kupujes motor i koji model Afrike 04 ili 07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gde si kupovao opremu i koliko pojedinacno kosta. Ja jurim jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Izgledaš preopasno , da te dobro služi , da je boljom zamjeniš. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 7, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan cestitam na kompletiranju - posebno na Africi jedino ne znam da li te rukavice imaju protektore - ako nemaju onda ti preporucujem da i to dokupis i onda si tip-top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Afriku kupujem u NS 07 a opremu sam kupio ovde u BGu u nekom servisu motora kod Vukovog Spomenika e sad... rukavice nemaju protektore.. u pravu si.. moracu da kupim i njih.... mada sam mislio da kupim i kornjacu i stitnike za kolena ramena i laktove.... hvala vam puno Kaciga 50e Cizme 70e Jakna 120E Pantalone 50e ( cena im je 80e ali su mi dali ppust zbok kolicine stvari koje sam kupio) Rukavice 30e Poajs sam dobio na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima prodavnica i servis kod Vuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan u Ruzvaltovoj... neznam broj ali tacno preko puta Vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ove pantalone Heldove jel imaju protektore na kolenimna i kukovima. Izgledaju mi bas OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan imaju protektore i na kolenima i na kukovima.... nije kruta plastika vec kako neki jako tvrdi sundjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 7, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan u Ruzvaltovoj... neznam broj ali tacno preko puta Vera To je Gradin servis za popravku cajgera i taksimetara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan e jeste... bas taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 7, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro si prošao za male pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jole_35 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: AG-AL Prijavi odgovor kao problematičan Pozz veve: Kaciga je najvaznija stvar na motoru, znaci moras imati kacigu zgodnu(da ti dobro pasuje) i kavlitetnu (da nebruji da je nedize vetar itd) ostalo manje vise bitno odnosno zavisi kad i gde vozis ) a i vidim da si izabrao jednu od najboljih mariki a to je shoei , nego mi nekako nelogicno da cizme 70e a kaciga 50e, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini! U zdravlju da te sluzi! I meni pantalone izgledaju fino! A nisu ni puno para, a i trebaju mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan jesiu li ove Held pantalone letnje ili zimske tj jel imaju ulozak i da li ih jos ima kod tok prodavaca u Ruzveltovoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Dobar odabir opreme,u zdravlje da je nosiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @jole_35 hvala puno na savetima... da sam izabrao, nisam to mi je lik preporucio.... a sto se tice cene ni meni nije jasno al ajde.... @boban & @yamahaha... hvala vam puno @leonta pantalone su sa uloskom.... a nisam siguran da li ima jos u prodaji... videcu sutra pa cu javiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ajde vidi molim te ja jurim vec mesec dana neke jeftine pantalone sa uloskom. Meni bi trebalo XXL broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ok, nema problema... videcu sutra pod uslovom da rade subotom.... e evo nasao sam njihovu vizit karticu 011 2451-397 Ruzveltova 36 Radno vreme radnim danima 8-16h subotom 8-14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Novembar 7, 2008 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imate sve informacije vezane za ovu simpaticnu i radnju i ljubaznog vlasnika http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24340.msg322488;topicseen#msg322488 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan @ leonta11 Okreni ga, opusteno i pitaj sta te zanima. Mada ne verujem da ima bas isti model, jer se bavi uglavnom komisionom prodajom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 8, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Super si prosao. Jedino sto ja nikad ne bih kupio jeste polovna kaciga, pa bila i shoei. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ma tu si skroz u pravu. Nego na ovu opremu gledam kao na nesto prolazno... U ponedeljak bi trebalo da kupim Africu, a nisam imao i o od opreme..... morao sam da kupim sve na brzinu da me privremeno sluzi, a sada cu polako da skupljam opremu jaceg kvaliteta... tako sam razmisljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma oprema ti je extra , nego da li si mozda snimio neku bolju kacigu naravno i skuplju u radnji br. XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...