nadoveza 1 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, nikola ovde, zanima me vase misljenje koji bi ovo motor odprilie mogao biti . trebam sutra ici da pogledam neki stariiji motor od nekog cice. video sam ga pokrivenog zatrpanog video sam samo da ima prednji far kockasti nije okrugao, vodeno hladjenje je , ima dva sata, trebalo bi da je tipa neki enduro, nije kros, ima dva amorizera pozadi. reko mi je samo kawasaki 125 dalje ne zna nista. pa ako bi ste znali navesti odprilike nesto sto bi moglo odgovarati tom opisu bas sam znatizeljan. deluje tipa da je iz osamdesetih jer sve sto sam gledao po netu starije ima okrugli far i mahom su vazdusno. hvala svakom ko odgovori. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan U sta da gledamo? 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8104 Napisano Januar 6, 2022 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, drmilan_ je napisao: U sta da gledamo? suljpa 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Januar 6, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Kawasaki GTO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to i jeste fora.. ne trazim ja tacan odgovor.. od prilike ako neko zna po tom opisu makar da mi kaze sta misli da bi moglo biti.. znam glavno da je vodeno hladjenje kockast far i kolko sam video dva amortizera kaze taj deda kawasaki 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako nesto samo vodeno hladjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan to znam sigurno video sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nadoveza 1 Napisano Januar 6, 2022 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedino ako nije stavljana neka druga masina ali tako nesto hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Januar 6, 2022 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Treba izdržati do sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo komendije!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 6, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево ја ово видеоSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Januar 6, 2022 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je ctx prefarban u zeleno sa kawasaki nalepnicom. I meni je nekad na dedinom automatiku pisalo cross 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 7, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je ctx prefarban u zeleno sa kawasaki nalepnicom. I meni je nekad na dedinom automatiku pisalo cross И CTX је моно позади. Та два амортизера позади муте воду.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 7, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јер два амортизера и водено хлаџење у ендуро варијанте код Кавасакија нема.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2534 Napisano Januar 7, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ne javi covek, koji je tajanstveni Kawasaki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Januar 12, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чекамо..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Januar 18, 2022 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan И шта је ба оно било¿¿¿Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 23, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki 125ccm, vodeno ladjenje, enduro, mator, bas bi voleo da vidim koji je?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...