DSuzuki 0 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, trazio sam po netu ali nigde ne mogu naci i kupiti gumice koje se stavljaju na nosace rezervoara za suzuki intruder vl125 Da li znate gde mogu ovo kupiti? Ako sam dobro pronasao, to je ovo sa slike, sem sto je slikano sa Ebay sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 4, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kod suzuki dilera ako se još uvek pravi.Aftermarket neverujem da postoji.Najbolje neki budž. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Januar 5, 2022 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro budzio na SUzuki DRZ posto mi jedna gumica isplala a ja nisam video na vreme. Kupio okruglu gumu na pijaci od onih sto prodaju razne gumene delove, izbusio rupu u sredini, a spoljnu ivicu obradio skalpelom na meru. Realno 10min posla, ili da trazis od uvoznika i čekaš. Ima opcija i Ebay i Aliexpres, mada na Aliju ja nisam nasao meru, stigle mi neke manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 5, 2022 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, DSuzuki je napisao: Pozdrav, trazio sam po netu ali nigde ne mogu naci i kupiti gumice koje se stavljaju na nosace rezervoara za suzuki intruder vl125 Da li znate gde mogu ovo kupiti? Ako sam dobro pronasao, to je ovo sa slike, sem sto je slikano sa Ebay sajta Genuine Suzuki Fuel Tank Cushions Mounting Rubbers Original Part Num 09329-10007 WWW.EBAY.CO.UK Pair Of Fuel Tank Cushions / Mounting Rubbers Exactly As Pictured. Will Fit Many Early Suzuki Models inc. 100% Original Part Not a Cheap Copy. Kataloski broj djela je: Original Part Num 09329-10007 Promenio Januar 5, 2022 član Branko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Januar 5, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Branko da te nema trebalo bi te izmisliti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...