Jump to content

Moto Zajednica

MotoGp na RTS-u!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: YZF R6

Od 2009. godine nema MotoGp-a na Eurosportu, uclanite u Facebook grupu (MotoGp-a na Eurosportu)  da bi RTS otkupio prava za MotoGP i da bi svi ljubitelji moto trka mogli da uzivaju u bitci izmedju Rosija, Stonera i ostalih novajlija.Kad vec placamo pretplatu za RTS mozemo i da zahtevamo neke stvari.Nadam se da cemo skupiti dosta clanova da bi mogli da posaljemo Gospodinu Tijanicu peticiju.Molim vas zovite ljude da se prikljuce ovoj inicijativi da bi uzivali u 2009. sezoni.Hvala!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 875 postova

Grupa se zove

Keep Moto GP with Eurosport and Toby; Julian and even Randy!!!!

samo idi na search i ukucaj moto gp i medju prvima je

postoji i grupa za vracanje motoGP-a na eurosport ali cisto sumljam da od toga ima nesto jer su cak i komentatori rekli da definitivno 2009. sezona nece biti na eurosportu.ova grupa koju sam ja napravio se zove "MotoGP na RTS-u" i pokusavamo da sakupimo dovoljan broj glasova da bi uticali na rts da otkupi prava, jer realno kad su mogli formulu da otkupe zasto nebi mogli i motoGP.u 2009 nece porenositi formulu tako da je motosport potpuno izostavljen iz programa.ako se skupi dovoljan broj glasova stvarno cemo imati argumente da se prava za sezonu 2009. otkupe.tako da vas molim da svako ucestvuje sto vise moze i pozove sto veci broj ljudi jel stvarno verujem da ima mnogo ljudi koji bi voleli da gledaju motoGP sledece godine.

ps. ako nemozete da nadjete grupu moguce je da niste clan serbia networka.samo clanovi iz srbije mogu da se uclane u grupu.

Od 2009. godine nema MotoGp-a na Eurosportu, uclanite u Facebook grupu (MotoGp-a na Eurosportu)  da bi RTS otkupio prava za MotoGP i da bi svi ljubitelji moto trka mogli da uzivaju u bitci izmedju Rosija, Stonera i ostalih novajlija.Kad vec placamo pretplatu za RTS mozemo i da zahtevamo neke stvari.Nadam se da cemo skupiti dosta clanova da bi mogli da posaljemo Gospodinu Tijanicu peticiju.Molim vas zovite ljude da se prikljuce ovoj inicijativi da bi uzivali u 2009. sezoni.Hvala!!!

ps. stavio sam ovu temu o u motosport sekciju foruma ipak mislim da je pravo mesto ovde

ovo je inicijativa mene i par mojih drugova motorista da napravimo peticiju i skupimo dovoljan broj ljudi da bi imali dobre argumente da RTS otkupi prava za motoGP sezonu 2009. .Nadam se da ce se svi ljubitelji motora i motosporta ukljuciti u akciju jel ovo od vas zavisi.Necemo nista uraditi ako se svako ne ukljuci i nepozove jos ljudi da se prikljuce ovoj akciji.ja iskreno verujem da ima dosta ljudi koji bi voleli da nastave da gledaju MotoGP trke i u 2009. godini

hvala na podrsci uredniche  ;)

ponavljam u ovoj akciji moraju svi da ucestvuju i pozovu koliko god ljudi mogu da bi se sirilo i tako dobilo na glasovima.

hvala jos jednom svima koji su se uclanili!!!

ides u edit my profile i prvo na listi ti je network.onda ides edit i stavis serbia i to je to :)

ps.urednicima: mislim da bi trebalo da se ova tema prebaci u akcije moto zajednice, mozda i gresim ???

• Zainteresovan, 875 postova

namestio :)

Mogla bi stvarno tema da se premesti jer bi tako akcija bila na visem nivou jer je BJB zajednica postova u Srbiji jer su sve akcije do sada bile dobre.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja