buca 46 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Juce ujutru..lep dan ali neke obaveze..pozurim i oko 10.30 kresnem masinu. Pancevo, Kovin, Smederevo Vel. Gradiste, Donji Milanovac,Negotin. Kosava prilicna ali moze. Stanem gde god pomislim. Kafa, neko pice,,,neki lep pogled...da se protegnem..benzin...nema slika...sve su u mojoj glavi . Negotin....naravno svaracam kod Ribolovca a onda dolazi Smith...susret sa prijateljima..prica.... kafa...pada mrak hocu do Zajecara. Smith krece ispred mene ...sjajno (a iskreno ne volim bas nocnu voznju) Stizemo na OMV u Zajecaru. dolazi Boban, Elvis... i brzo se tu naslo jos par bajkera. Smith se vraca ostajem sa Bobanom i vodi me do hotela. Parkiram motor skidam bisage i vidim dolazi motor i staje kraj mene...par reci i Djole...hej sa foruma si?..Da i krene tako.... Prespavam i oko 9 jutros krenem prema Paracinu...temperatura oko 15C ..vozim i sve hladnije...magla....Cestobrodica..bbbbrrrrrr..hladnooooo...spustam se u dolinu...ooooooo olaksanje...sunce prelepoo.... Paracin...auto putem do Starog Hrasta...izlaz ..pa do Topole pa Mladenovac pa preko Kosmaja...Nemenikuce...Babe...Barajevo...BG i kuca...vec sumrak... opet Pancevo...i opet bez slika za vas ali to ste vec ko zna koji put videli ...moje su opet u mojoj glavi...neograniceni broj zaustavljanja...po neki sok i po neka kafa i puno raspolozenih ljudi za nove kontakte.... Provozao oko 550km...moglo je i vise da je duzi dan ... ipak veoma zadovoljan! ...sudeci prema meteorolozima mozda poslednja duza voznja ove sezone...no jos cemo to mi videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2034 Napisano Novembar 6, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tacno mogu da zamislim kako je bilo. Slike nisu potrebne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Buco! To je pravi duh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ,lepo kad si vec.... mogo si i do mene malo da se vidimo al aj neka to ostane za onu neizvozenu ''turisticku voznju obodom Srbije''.Pozdrav za Bucu i Milosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prava uzivancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje. Nema zurba A ruta je taman ona koju sam i ja planirao, a izveo nesto kracu ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25151.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ne verujem!!! Prosao si kroz Mladenovac a da se ne javis? Iako pravim kucu, za drugare se uvek nadje vremena. Nemoj da ti se ponovi. Pozdrav za tebe i Milosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura Buco,taman da se covek opusti i dobro provoza.Pozdrav iz Kumanova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan odlicna je tura niz dunav , mogu zamisliti kako ti je bilo jer sam i ja bio par puta , isto tako sa usputnim stanicama Negotin sudeci prema tvom osmehu na licu, cele veceri , verujem da je bilo sasvim odlicno samo steta sto je vreme malo hladnije i nismo brojniji, ali bice dana... Pozd+rav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan I kroz Paracin si prosao a nisi se javio!?Svaka cast za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...