h0use 315 Napisano Decembar 28, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedini razlog prodaje/zamene je sto mi je T7 neostvarena zelja. Prodajna cena: 10700 eur Hondica bez ijedne mane, perfektno stanje i bez ulaganja. Dodatna oprema: - Sw motech gornji i donji crash bar - Screen brace - Maglenke - Barkbusters - SW motech zastita zadnje bocice - Givi nosac kofera - SW motech ploca - SW motech trax zadnji kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Decembar 28, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti bi sa konja na magarca ? 2 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Decembar 28, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Afriku za Tenere!? Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 28, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si svestan da je 5 od 7 slika koje si postavio slikano spreda, neko ce pomisliti da prodajes pola motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Afriku za Tenere!? Poslato sa DUB-LX1 pomoću TapatokaJa to mogu razumit.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 315 Napisano Decembar 28, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, aca-pn je napisao: Ti bi sa konja na magarca ? Tenere mi vise odgovara za moju voznju Malko je laksa i vise off-road orijentisana. Pre 3 sati, Bob Rock70 je napisao: Afriku za Tenere!? Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Odgovor iznad haha znam cudno je Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Ne znam da li si svestan da je 5 od 7 slika koje si postavio slikano spreda, neko ce pomisliti da prodajes pola motora hahaha tako ispalo, nemam bolje slike trenutno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Januar 1, 2022 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi prodao centralni stender Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
h0use 315 Napisano Januar 1, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, darko dav je napisao: Da li bi prodao centralni stender Ne bih da komadam motor... Ili sve ili nista haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Januar 2, 2022 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan On 28.12.2021. at 23:02, el classico je napisao: Ja to mogu razumit. Poslato priko Ténéré @el classico As ti Gospe ti ka da si totalno pošempija.Nema tih šoldi za koje bi minja Afriku za Tenere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Januar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Bob Rock70 je napisao: @el classico As ti Gospe ti ka da si totalno pošempija.Nema tih šoldi za koje bi minja Afriku za Tenere Promenio Januar 2, 2022 član Bob Rock70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Januar 2, 2022 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Bob Rock70 je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Budi bog s nama... Al što bi rekli naši stari "nije bolest sve što boli" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...