Jump to content

Moto Zajednica

Do srca sumadije...nova voznja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 217 postova

Pomenuti baksuz zbog koga se čekalo je moja malenkost... Svima želim da se zahvalim na strpljenju i pokazanoj solidarnosti, naročito kolegi Raji sa foruma, bez čije stručne pomoći bih bio prinuđen da vozim samo na prednjem točku do kuće!

a sto su me digli iz kreveta da menjam gumu :), evo je tvoja stara :)

post-301-12879009810551_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Sinoc se pilo na slavi, pa u jednoj diskoteci, pa u drugoj i jutros nisam mogao da ustanem da se vozim ali nisam ni planirao pa nema veze.

Probudim se ja nesto posle podne, mamurluk cepa kao besan  ;D odem na jedan rucak pa produzim da vidim kako se provodi ekipa na drugom rucku.

Karadjordjev vajat, gde sam nazalost danas bio prvi put u zivotu, od mene ima samo reci hvale. Mislim da ovakvo mesto nema vise nigde na svetu. Slika ne moze docarati ni 10-i deo onoga kako se covek oseca kad udje tamo.

Posle toga svratimo do Mladenovca na kaficu i saznam da je Deyan76 tu ali nismo obarali po Orasackim krivinama ali nema veze, sledeci put. ;) Bar smo se jurili od Orasca do Mladenovca.  :)

Izvinjavam se ljudima na neprijatnosti izdrkavanja sugavih jebenih pandurskih kerova onih govna najvecis serem im se usta i nagazim petom (oprostite na izrazima ali jace je od mene :D) sto su me zaustavili i sto je cela kolona cekala samo mene dok sam se ja raspravljao sa nedokazanom debilcinom koja me inace non stop drka ali nema veze, sad je to prevrsilo svaku meru i granicu pa cemo, nadam se, to vec resiti ovih dana.

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E
Super su fotke! Verujem da je bilo odlicno! Zao mi je sto nisam isla, ali bice jos prilika

Kalina (evo mene) sa onim gumama bolje je ne ići  ;), jesu li stigle nove  :) ...

• Svrati ponekad, 430 postova

Stvarno ,posebnu pohvalu zasluzuje nas vulkanizer Mata koji je iako mu je nedelja jedini dan za odmor i spavanje ustao iz kreveta ukljucio kompresor i zamenio coveku gumu.

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Imam krataj snimak atmosfere iz kafane,ali sta je problem...

Posto sam vrlo strucan za kompjutere ne znam kako to da postavim.

Nek mi neko posalje pp ako zna da mi olaksa muke.

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Stvarno ,posebnu pohvalu zasluzuje nas vulkanizer Mata koji je iako mu je nedelja jedini dan za odmor i spavanje ustao iz kreveta ukljucio kompresor i zamenio coveku gumu.

Mata radi kao Dragstor, pre polaska na more pukne mi guma (00h) i ja ga zovem da vidim gde je, kaze covek spavam, reko silazi dole da krpis gumu  ;D. Jeste me gledao cudno, naravno s'razlogom, al' je gumu zakrpio i gle cuda, jos uvek drzi. ;D

• Svrati ponekad, 217 postova

znaci kakva ekipa, mogao sam i ja da idem sa vama, a ne ceo dan se vozam sam....

a sto se tice posla, kad neradim, malo me treba nagovoriti, ali ipak uradim. :)) uvek sam tu kad mogu

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Pazi kad nemogu da verujem sta sam propustio >:( >:(>:(

Pod hitno hocu da me vodite. I kad idemo?

Pošto su bananice postala tradicija u trenutcima kada ti padne šećer a ručak je daleko morao je Raptor da te menja  ;D

Prolazio sam mnogo mnogo puta kroz taj Orašac i ja sam ga znao sam po par dobrih krivina prema AR i nikako više.

Vajat je van puta pa se tamo očito ide po preporuci.

Volim takva mesta a i klopa je tamo autentična i vrhunska.

Bilo je odlično druženje ljudi koje vezuje jedna ista stvar, dva točka.

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Au,al jedem sam sebi sada ..da sto nisam isao sa Vama,jos kad vidim da su i neki moji BIVSI prijatelji isli,uh ;DSvaka cast ljudi ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja