mata16v 15 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Pomenuti baksuz zbog koga se čekalo je moja malenkost... Svima želim da se zahvalim na strpljenju i pokazanoj solidarnosti, naročito kolegi Raji sa foruma, bez čije stručne pomoći bih bio prinuđen da vozim samo na prednjem točku do kuće! a sto su me digli iz kreveta da menjam gumu , evo je tvoja stara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo samo neke fotke ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos samo malo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta reci jos samo malo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc se pilo na slavi, pa u jednoj diskoteci, pa u drugoj i jutros nisam mogao da ustanem da se vozim ali nisam ni planirao pa nema veze. Probudim se ja nesto posle podne, mamurluk cepa kao besan ;D odem na jedan rucak pa produzim da vidim kako se provodi ekipa na drugom rucku. Karadjordjev vajat, gde sam nazalost danas bio prvi put u zivotu, od mene ima samo reci hvale. Mislim da ovakvo mesto nema vise nigde na svetu. Slika ne moze docarati ni 10-i deo onoga kako se covek oseca kad udje tamo. Posle toga svratimo do Mladenovca na kaficu i saznam da je Deyan76 tu ali nismo obarali po Orasackim krivinama ali nema veze, sledeci put. Bar smo se jurili od Orasca do Mladenovca. Izvinjavam se ljudima na neprijatnosti izdrkavanja sugavih jebenih pandurskih kerova onih govna najvecis serem im se usta i nagazim petom (oprostite na izrazima ali jace je od mene ) sto su me zaustavili i sto je cela kolona cekala samo mene dok sam se ja raspravljao sa nedokazanom debilcinom koja me inace non stop drka ali nema veze, sad je to prevrsilo svaku meru i granicu pa cemo, nadam se, to vec resiti ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Al se danas dobro jelo bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super su fotke! Verujem da je bilo odlicno! Zao mi je sto nisam isla, ali bice jos prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kad cemo opet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Super su fotke! Verujem da je bilo odlicno! Zao mi je sto nisam isla, ali bice jos prilika Kalina (evo mene) sa onim gumama bolje je ne ići , jesu li stigle nove ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika i od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad nemogu da verujem sta sam propustio > Pod hitno hocu da me vodite. I kad idemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Novembar 9, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ...jos kad vidim slike, nije mi dobro. Video sam vas iz auta u Topoli, celu kolonu, izgleda velicanstveno! Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan dcNiko a, to si ti! nisu jos stigle, sutra cu da zovem i Mitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ,posebnu pohvalu zasluzuje nas vulkanizer Mata koji je iako mu je nedelja jedini dan za odmor i spavanje ustao iz kreveta ukljucio kompresor i zamenio coveku gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Imam krataj snimak atmosfere iz kafane,ali sta je problem... Posto sam vrlo strucan za kompjutere ne znam kako to da postavim. Nek mi neko posalje pp ako zna da mi olaksa muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 9, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ,posebnu pohvalu zasluzuje nas vulkanizer Mata koji je iako mu je nedelja jedini dan za odmor i spavanje ustao iz kreveta ukljucio kompresor i zamenio coveku gumu. Mata radi kao Dragstor, pre polaska na more pukne mi guma (00h) i ja ga zovem da vidim gde je, kaze covek spavam, reko silazi dole da krpis gumu ;D. Jeste me gledao cudno, naravno s'razlogom, al' je gumu zakrpio i gle cuda, jos uvek drzi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Novembar 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan znaci kakva ekipa, mogao sam i ja da idem sa vama, a ne ceo dan se vozam sam.... a sto se tice posla, kad neradim, malo me treba nagovoriti, ali ipak uradim. ) uvek sam tu kad mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad nemogu da verujem sta sam propustio > Pod hitno hocu da me vodite. I kad idemo? Pošto su bananice postala tradicija u trenutcima kada ti padne šećer a ručak je daleko morao je Raptor da te menja ;D Prolazio sam mnogo mnogo puta kroz taj Orašac i ja sam ga znao sam po par dobrih krivina prema AR i nikako više. Vajat je van puta pa se tamo očito ide po preporuci. Volim takva mesta a i klopa je tamo autentična i vrhunska. Bilo je odlično druženje ljudi koje vezuje jedna ista stvar, dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Au,al jedem sam sebi sada ..da sto nisam isao sa Vama,jos kad vidim da su i neki moji BIVSI prijatelji isli,uh ;DSvaka cast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...