Dutchman 114 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan malo mi komplikovano da nadjem , ako neko ima ili zna gde ima da me uputi naravno novo kaish GE506RB01 i rolnice 17x13,5 od 9 grama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako si iz Bg-a pogledaj u Zootech http://www.zootech.co.yu/ koliko znam salju i postom Ako si iz NS, pogledaj u Motobox Jovana Popovica 61f, 021/679-1016, internet stranica im ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan ni drugi nemaju shto mi treba , bem ti vanstandardne dimenzije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ni jedan ni drugi nemaju shto mi treba , bem ti vanstandardne dimenzije ... Za sta ti treba, za nekog kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan TGB GE5-A mada je kaish na svim TGB isti nemoj kinezi da te chuju za opasku , dobro nisam dobio batine kad sam reko da je kinez , kazu ljudi tajvanski (nije shija nego vrat) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan TGB GE5-A mada je kaish na svim TGB isti nemoj kinezi da te chuju za opasku , dobro nisam dobio batine kad sam reko da je kinez , kazu ljudi tajvanski (nije shija nego vrat) Koliko znam kod nas se ne prodaju novi TGB skuteri, mozda se varam? :-\ Koliko se secam prodaju se u Hrvatskoj pa ako nema nigde kod nas moraces da narucujes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...