lemim 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ovakva tema vec bila ali ja moram da pitam, koji se najvise isplati? Cagiva MITO? Honda NSR? Yamaha TZR? Suzuki RG? MOLIM ZA POMOC POSTO SAM U VELIKOJ ZABLUDI STA KUPITI ZA SLEDECU SEZONU??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a aprilia? nije ti ni cagiva losa,a sto se tice honde tu moras traziti malo noviju koja je-skuplja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 5, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi nema tu mudrosti.. nijedan nije losh.. zavisi od stanja motora... ja sam imao rg i njega bih opet uzeo... sad na tebi je sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve zavisi sta trazis od 125-ice. Da li trazis da bude udoban, ili da bude brzi, da li ces samo po gradu da ga vozis ili ces mozda na neke krace relacije s njim... Cagiva npr ide ekstra, ali je jako neudobna, znaci pravi trkacki motor. A sto se tice delova, skupi su koliko znam... Ja sam od HONDE NSR dobio sve sto sam trazio, da bude udoban i da mogu da imam putnu brzinu od oko 90km/h a da ne trosi mnogo, moj ide oko 130km/h sa blokadama, a ja sam zadovoljan... E sad o Yamahi i Suzukija bi mogao neko drugi da ti malo blize opise... A jesi li razmisljao o Apriliji AF1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan retko koja af1 nije sjebana... mislim da je tzr najbolja samo ne znam kako se krecu cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 6, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nijedan. Ili ako si baš zapeo onda TZR ili NSR... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemim 0 Napisano Novembar 7, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam mz etz 250 i piaggio liberty 125, ali me privlace ti kao trkacki oblici motora pa makar bile i cvaje... Aprilia AF jeste lep ali se i previse kvari... Da suzim izbor, prema mom dosadasnjem iskustvu mi se cini da su najbolje honde nsr i yamahe tzr, i na kraju da kazem da mi je najbitnija pouzdano i udobnost posto imam i duze relacije, i da normalno trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Novembar 8, 2008 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja bih ti onda preporucio hondu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...