TTR Doctor 1 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svima vama i cestitke za ovako dobar sajt. Imam 45 godina a motore vozim od svoje 13 godine. Toatalno sam opcinjem SM motorima i trkama i sve sto je sa tim vezano. Kao tinejdzer sam se cak i takmicio i postizavao dobre rezultate u motokrosu i Enduru, ali sve to naravno u inostranstvu, odakle Vam se i sada javljam. Tako sam sad pod "stare" dane kupio moj tinejdzerski san, hard enduro motor, polovan doduse, koji prepravljam u SM, pri mojim za sada retkim dolascima u Srbiju na god.odmor. Da ne bih duplirao temu, vidimo se na takmicarskom forumu u rubrici za SM, no svejedno bih zeleo da iskoristim ovu priliku da svima Vama ponudim svoju skromnu pomoc po svim pitanjima koji se ticu organizovanja trke SM-a, pripreme motora, staze, prevodi zvanicnih FIM dokumenata i pravilnika za SM takmicenja, nabavka opreme itd.s obzirom da vladam tehnickim recnicima i izrazima na par stranih jezika. Za sada toliko od mene, vidimo se na "SM" forumu ! Sve najbolje Vam zelim uz Srdacan pozdrav. TTR Doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo TTR doktore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1369 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TTR Doctore i dobro nam dosao na zajednicko druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Novembar 4, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adrijana 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,uzhivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV I DOBRODOSAO. I USPUT PITANJE - DA NIJE SLUCAJNO TVOJ MOTOR YAMAHA TT600R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Novembar 4, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Priduzujem se pozdravima i dobro nam dosao. Puno ce nam znaciti i koristiti tvoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 4, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TTR Doctor 1 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ciao Svima, veoma sam prijatno iznenadjen svim vasim pozdravima i lepim prijemom ! Unapred se radujem nasim buducim susretima i druzenjima. TT 600, pozdrav "kolegi": tako je, moj motor je Yam TT 600 R u fazi metamorfoze u SM. Zeleo bih da se uclanim i u neki moto klub, posto ce to biti jedan od uslova, ako sam dobro shvatio, da bih mogao da ucestvujem u SM trkama, na kojima se trenutno radi i oformljuju pravila i klase, pa koji bi ste mi preporucili ? Inace sam iz Novih Banovaca, preko puta Batajnicke piste, za poznavaoce Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan sa malim zakasnjenjem, dobrodoslica i od mene! Svaka cast Doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Doco!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...