Veljko_RS 0 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, konkretno me interesuje odrzavanje aprilije rs 125, naime sredio sam je sve, radio puno generalnu, sredio vibracije, lamelni ventil, karburator nov,prirubnica nova, doslo je na red ulje u masini, menjacu, kocnicama koje je po vama najbolje i koje se najbolje pokazalo da bi sve to kako treba radilo ? Takodje bi me interesovalo prenos lanca i lancanika, koliko zuba kako sta nisam bas nesto u tome, meni je bitno da motor ubrza kako treba, krajnja brzina mi je skroz nebitna.. Promenio Decembar 15, 2021 član Veljko_RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Decembar 16, 2021 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Све си сам средио и остале ти само ове две дилеме?????Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljko_RS 0 Napisano Decembar 16, 2021 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja naravno sve majstor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...