abarth 175 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan povadili sve napolje, turili perforiranu cev i vunu. Spolja izgleda isto osim onih kupica na krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da na Stradi i Trail-u nema bas nesto mesta za suvozaca/icu. Jel moze neko od vas vlasnika da mi kaze nesto blize o tome? Sta vam kazu devojke, zene, drugari, jel im udobno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima, i to je vrlo udobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nije bunio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jedini problem je tasj sto je sediste za suvozaca na Pegasu bar na mom Trail modelu malo nagnuto ka vozacu pa suvozac pri jacem stiskanju prednje kocnike moze da skizne na ledja vozacu ako me razumes sta hocu da kazem. Ustvari evo slike praproceni sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari ! Mozda jedini problem je tasj sto je sediste za suvozaca na Pegasu bar na mom Trail modelu malo nagnuto ka vozacu pa suvozac pri jacem stiskanju prednje kocnike moze da skizne na ledja vozacu ako me razumes sta hocu da kazem. Ustvari evo slike praproceni sam Ovo mi je jasno i to je uglavnom slucaj kod svih motora tog tipa (novijih), tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Mali update Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada vise lici na traila. Lep motor, moram i ja da okacim slike sutra. Sta mislis da se promeni naslov teme u prvom postu, npr Aprilia Pegaso Strada/Trai/Factory pa da negujemo ovu temu, ima dosta korisnih informacija, a razmena misljenja ce nam trebati. Evo ja imam i prvo pitanje, koliko vam je intenzivno to pucanje iz auspuha pri oduzimanju gasa, 3OPAH kaze da mu se retko cuje, kod mene je bukvalno svaki put kada oduzmem gas bas puca, pocinjem da sumnjam na dihtung na izduvnoj grani. Motor je presao 1200 km, lagane voznje, jos ga razradjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Pucanje je potpuno normalno, moj je pucao sa standardnim loncima, a sa leo vinci puca ko lood praćeno sa plamenom Jako sam zadovoljan sa LeoV. loncima, lepo izgledaju, dooobro i jako se čuju, osetno povećanje snage i živahnosti mašine. Što se tiče naslova teme, mislim da je već odavno postala savetovalište za nas neshvaćene vlasnike Aprilie Pegaso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaprravo sto si u nisem stepenu prenosa, a rasterecen, recimo nizbrdo, oduzmes gas i on mora da pukne s vremena nna vreme. Na otvaranju gasa NE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako plamenaju LeoVince ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pucanje je potpuno normalno, moj je pucao sa standardnim loncima, a sa leo vinci puca ko lood praćeno sa plamenom Jako sam zadovoljan sa LeoV. loncima, lepo izgledaju, dooobro i jako se čuju, osetno povećanje snage i živahnosti mašine. Što se tiče naslova teme, mislim da je već odavno postala savetovalište za nas neshvaćene vlasnike Aprilie Pegaso. Stalno imam utisak da se prvih 200km nije culo, verovatno tada nista nisam ni primecivao nista osim da sam na novom motoru A za temu, ja sam je danas prvi put video i procitao celu, tako da sam to predlozio zbog novih vlasnika, mozda cemo postati shvaceniji Moze i nesto mastovitije, moja i vase aprilia pegaso...., ili da se otvori nova pa da se iskopiraju zanimljivi delovi, autorska prava ostavljamo tebi Kako utice na potrosnju podesavanje CO2, ja sam se malo igrao, fabricki mi je bilo na -3, pa sam podesio na -10 i malo bolje ide. Posle sam vratio na -3 jer je to bilo pred 1. servis, pa nisam stigao da izmerim. Sa potrosnjom u gradu sam nezadovoljan, ide preko 7, a jos ne prelazim 4500 obrtaja, trudim se da vozim na nekih 3500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prestanem da se oduševljavam novim LeoV auspusima, danas sam navukao 183 km/h i neće više jer počinje da blinka blokada. Sa standardnim auspuhom nije hteo više od 176. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan sta si uradio sa starim fabrickim auspusima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Eno ih u shupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ako budes hteo da prodajes javi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da prestanem da se oduševljavam novim LeoV auspusima, danas sam navukao 183 km/h i neće više jer počinje da blinka blokada. Sa standardnim auspuhom nije hteo više od 176. Kako se to odrazzilo na potrosnju sa novim izduvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio neku razliku. 1000din = ~180km po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre neki dan je Pegaso dobio i KN filter. Nisam primetio neku razliku u snazi možda samo malo u odzivu na gas. Stavio sam ga pre svega jer nema da se kupi običan papirni, a ovaj ne mora da se menja već se samo opere svakih 5000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Evo mali update. Stigla mi sportska bregasta pa čekam toplije vreme da je namontiram... Evo kako izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Januar 28, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko konjica dobijas sa novom bregastom? Da li ima poboljsanja na niskim obrtajima? Prava informacija ce biti kada probas, ali sta kazu papiri? Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Papiri kažu 5ks i 5 Nm na visokim obrtajima, videćemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Februar 4, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao bregastu, naštelovao ventile i promenio ulje pa se malo prođirao. Razlika u snazi je više nego očigledna, kad pređe 4.5 k obrtaja počne da vuče ko lokomotiva, a tu je pre počinjao da umire, i začas dođe do blokode. Skroz drugi motor. Zvuk iz auspuha je postao dosta dublji i glasniji. Malo se više čuje kliktanje ventila i vibracije su se malo pojačale. Jedva čekam da malo više otopli, pošto sam se danas zaledio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvonmi 12 Napisano Mart 31, 2010 In memoriam, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia pegaso strada 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se odrazava na potrosnju? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Nisam primetio, potroši sve što uspem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...