Djusi_998 456 Napisano Novembar 3, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako me Acim nije preduhitrio Ducati je resio da predstavi limitiranu seriju modela 1098 R posvecenu jednom od najboljih fabrickih vozaca - Troy Baylissu. Motor ce biti proizveden u svega 500 komada, serijski ce biti opremljen trkackim kitom i jos nekim sitnicama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Qq i lelek! Dobar al sa manje bele i vishe crvene bi bio josh lepshi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 3, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno i meni je lepsi "standardni" 1098 R, ali ce ovaj definitivno biti exkluzivniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lep, kao i svaki Ducati uostalom. Ovo dodje kao F430 Scuderia kod automobila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 3, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uz masiv rispekt za Troja pre bih kupio ovakav jedan ducati... U stvari ovakav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Peki Absolutely agree! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Saren je k'o Honda! Meni je lepsi or'ginal crveni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 3, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Uz masiv rispekt za Troja pre bih kupio ovakav jedan ducati... Da samo sto je ovo unikatan airbrush na 1098s, a ono gore je 1098r mala razlika Mada o5 moram da kazem da ni ja nisam bas odusevljen bojama iako je upravo takvim Troy juce uzeo duplu pobedu na trci u Portugaliji pa se covek ispisap sa duplom. Ali da je ovaj Martin uradjen xtra, uradjen je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma zanemarimo boje... R je R... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su mogli malo lepse odraditi boje motocikla...Ali aj shta je tu je,Ducati je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 4, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I stigose nam (mi ;D) zvanicne fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji meni poslaše mnogo više fotki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 6, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Objavljena je i cena za 1098 R Bayliss 8) Spremni ? 3... 4... Pozor... SAD ! 39.000 e ! Pozurite dok se ne razgrabe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...