Jump to content

Moto Zajednica

KTM 495, 1982 godiste

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Kolega i ja smo kupili ovaj motor iz oglasa sa sajta: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24706.0

Samo da kazem da su prvi utisci da ja motor LUDILO! Ono se rita kao konj, a neposlusno je kao magare:-)

E sad, kolega Okrad mi je vec malo pomogao i dao neki link ali me zanima kao jos neko zna nesto o ovom motoru, konkretno sto se tice odrzavanja (procitao sam da mu ide ATF ulje na svakih 2.000 km?) Sta jos spada u redovni servis? Znam da je frka za delove ali ako bas zagusti gde se mogu pronaci?

Hvala unapred!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Delova ima, ali u inostranstvu pa zbog postarine, carine, itd, verovatno nisu jeftini... Ulje proveravaj, a posto je 2T masina zbog vibracija proveravaj sve sa vremena na vreme, i srecno sa voznjom... Kako ste se proveli na autoput-u???

• Zainteresovan, 845 postova

Odjednom ćeš dobiti nove prijatelje metalostrugare :):):) da ti prave klipove, radilice...  ;D ;D ;D

hahah! nemog ga odma plasiti generalkom.... cuo sam da je cr smesna za ovaj ktm...  ::)

:D

Delova ima, ali u inostranstvu pa zbog postarine, carine, itd, verovatno nisu jeftini... Ulje proveravaj, a posto je 2T masina zbog vibracija proveravaj sve sa vremena na vreme, i srecno sa voznjom... Kako ste se proveli na autoput-u???

Kao da smo se dovezli na POWER PLATE-u do Beograda... OD vibracija mi jos uvek drhti glas:-)

Hocemo, samo za pocetak cekam vikend da ga malo bolje upoznam! Negde mu curi ulje i moram da napravim kod Bobana sajle kocnica jer su ove pukle.

• Zainteresovan, 978 postova

Odjednom ćeš dobiti nove prijatelje metalostrugare :):):) da ti prave klipove, radilice...  ;D ;D ;D

hahah! nemog ga odma plasiti generalkom.... cuo sam da je cr smesna za ovaj ktm...  ::)

:D

E pa pogresno si cuo.

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

I mene zanima sve o tom motoru, zakarus kad ce ta probna offroad voznja da cujemo utiske ? Ja sam bas bio zagrejan za taj motor, ali su me prevelika kubikaza (snaga), starost  i raritet motora (zbog nabavke delova) odvratila od kupovine.

I mene zanima sve o tom motoru, zakarus kad ce ta probna offroad voznja da cujemo utiske ? Ja sam bas bio zagrejan za taj motor, ali su me prevelika kubikaza (snaga), starost  i raritet motora (zbog nabavke delova) odvratila od kupovine.

Verovatno sledeci vikend,. Sad ovaj idem da majstorisem, zamenim sajle kocnica, proverim ulje.

Po user manualu sto se odrzavanja tice pise da se na svakih 2000 km (ili na svake 2 trke), zameni ulje ATF, ocisti filtera vazduha, bla bla.. NE mogu da nadjem te podatke o generalnoj svaki cas, zameni klipova radilice... Dajte neki konkretno vremenski interval, cenu.. nesto... Iskreno nista mi ne znace komentari tipa: Jao strasno, pogresno si cuo, itd... samo me bune...  AJMO MAJSTORI:-)

• Zainteresovan, 577 postova

prvo prebaci temu u motori, a ne u garaza, nista mu nije!

a drugo, ne daj da te plase, masina je iz 80-ih, tad nije bilo krize, arcilo se, ima tu materijala, lufta, tolerancije, i ohohoho rezerve, za razliku od danasnjih napucanih zujalica, kojima su blokovi ko flis papir i izvlace istu snagu ko ktm sa tri put manje kubika...

protektori, dobre gume, sredi kocnice - GOTOVO!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja