zakarus 18 Napisano Novembar 3, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega i ja smo kupili ovaj motor iz oglasa sa sajta: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=24706.0 Samo da kazem da su prvi utisci da ja motor LUDILO! Ono se rita kao konj, a neposlusno je kao magare:-) E sad, kolega Okrad mi je vec malo pomogao i dao neki link ali me zanima kao jos neko zna nesto o ovom motoru, konkretno sto se tice odrzavanja (procitao sam da mu ide ATF ulje na svakih 2.000 km?) Sta jos spada u redovni servis? Znam da je frka za delove ali ako bas zagusti gde se mogu pronaci? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Odjednom ćeš dobiti nove prijatelje metalostrugare :) da ti prave klipove, radilice... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Delova ima, ali u inostranstvu pa zbog postarine, carine, itd, verovatno nisu jeftini... Ulje proveravaj, a posto je 2T masina zbog vibracija proveravaj sve sa vremena na vreme, i srecno sa voznjom... Kako ste se proveli na autoput-u??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odjednom ćeš dobiti nove prijatelje metalostrugare :) da ti prave klipove, radilice... ;D ;D ;D hahah! nemog ga odma plasiti generalkom.... cuo sam da je cr smesna za ovaj ktm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 4, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Delova ima, ali u inostranstvu pa zbog postarine, carine, itd, verovatno nisu jeftini... Ulje proveravaj, a posto je 2T masina zbog vibracija proveravaj sve sa vremena na vreme, i srecno sa voznjom... Kako ste se proveli na autoput-u??? Kao da smo se dovezli na POWER PLATE-u do Beograda... OD vibracija mi jos uvek drhti glas:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Khm, khm.. drzimo se teme kolege... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo, samo za pocetak cekam vikend da ga malo bolje upoznam! Negde mu curi ulje i moram da napravim kod Bobana sajle kocnica jer su ove pukle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odjednom ćeš dobiti nove prijatelje metalostrugare :) da ti prave klipove, radilice... ;D ;D ;D hahah! nemog ga odma plasiti generalkom.... cuo sam da je cr smesna za ovaj ktm... E pa pogresno si cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo konkretnih stavki, nemojte da ste toliko misticni.. Svi kao znate nesto a niko konkretno da kaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Novembar 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sve o tom motoru, zakarus kad ce ta probna offroad voznja da cujemo utiske ? Ja sam bas bio zagrejan za taj motor, ali su me prevelika kubikaza (snaga), starost i raritet motora (zbog nabavke delova) odvratila od kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima sve o tom motoru, zakarus kad ce ta probna offroad voznja da cujemo utiske ? Ja sam bas bio zagrejan za taj motor, ali su me prevelika kubikaza (snaga), starost i raritet motora (zbog nabavke delova) odvratila od kupovine. Verovatno sledeci vikend,. Sad ovaj idem da majstorisem, zamenim sajle kocnica, proverim ulje. Po user manualu sto se odrzavanja tice pise da se na svakih 2000 km (ili na svake 2 trke), zameni ulje ATF, ocisti filtera vazduha, bla bla.. NE mogu da nadjem te podatke o generalnoj svaki cas, zameni klipova radilice... Dajte neki konkretno vremenski interval, cenu.. nesto... Iskreno nista mi ne znace komentari tipa: Jao strasno, pogresno si cuo, itd... samo me bune... AJMO MAJSTORI:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 6, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan prvo prebaci temu u motori, a ne u garaza, nista mu nije! a drugo, ne daj da te plase, masina je iz 80-ih, tad nije bilo krize, arcilo se, ima tu materijala, lufta, tolerancije, i ohohoho rezerve, za razliku od danasnjih napucanih zujalica, kojima su blokovi ko flis papir i izvlace istu snagu ko ktm sa tri put manje kubika... protektori, dobre gume, sredi kocnice - GOTOVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, izvinjavam se. Neka admini prebace tenu... Okrade, hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...