acim 765 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nečega interesantnog za ljubitelje tuninga. Proizvodi se u tri boje, plavoj, crvenoj i beloj i košta 195$. Sajt proizvođača pogledajte ovde. Izvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra stvar za sve vrste motora iz bezbednosnih razloga, jer si lakse uocljiv iz svih uglova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Morm priznati da izgleda super:D De mu je kaciga ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa stvarcica,ja sam skor planirao da stavim one "ciganske" ;D ;D ;D ;Dsvetlece kapice ventila samo sto nisam imao skim da ih podelm,s'obzirom da u pakovanju ima 4 komada pa sam odustao..... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...