AArnold 80 Napisano Jul 27, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne teme sta vi mislite o ovom motoru dali neko zna nesto vise o masini karakteristikama ceni .gde god se raspitao niko nema pojma o kostanju ove masine. dali neko zna vise o tome naravno polovnim masinama od 2003 -2004 godistu sta vi mislite jer valja taj motor nesto ,dvoumim se izmedju kawe636 i triumpha daytone na izgled nije los.posto uskoro ce da padne nesto samo da lisce pocne da zuti krecemo u akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Triumph TT600 - 2002. Daytona je naslednik tog modela. masina i ram su u principu isti, s tim da je Daytona malo pojacana i ima daleko agresivniji izgled. Evo ovde tekst u kome je predstavljen TT600. http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=47 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 27, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja iman jednu u servisu na dizalici.Nista opasno jer je samo servis u pitanu.Daytona 600 je izasla krajen 2004 i prodavala se ki 2005 model.Ja san cak i isa u Triumphovu skolu za taj model jer ima kompletno drugavije ubrizgavanje nego bilo koji triumphov model do tada.Ram je slican ali samo slican s vanjske strane ki TT 600 ali je laksi za oko 1kg i ptirom je cvrsci.Motor je elastican u skoro svin obrtajima ali ima dublji zvuk nego bilo koji japanski iz te klasi(imaju krestav zvuk).Prednje kocnice tj. kljesta su ista ki kod Daytone 955i tako da je kocnica ono sta se kaze sa dva prsta kocis. Sta se tice motora ono sta triumph kaze sve je 100% istinito.mislin na konjazu i obrtni moment(a ne ki TT600 malo su lagali).Ako je uzmes neces pogrisiti samo da ti kazen onako iskreno nemozes nista da uradis na motoru sta se tice elektronike ako nemas triumphov kompjuter(samo ga dileri imaju i nemogu da kupu vise od jednog).Ja bi volija kad bi je uzeja tako da ima vise Triumpha u Srbiji...........ako te nesto vise zanima samo pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jul 28, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzmi brate triumph, nema tu mnogo dumanja bar po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Jul 28, 2006 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ovako prijatelju iz Vancuvera hvala ti za informacije koje si napisao e sad dali ti znas mozda cene kako se krecu za taj motor u Americi posto tamo kupujem od jednog frenda koji salje motore pa mi je on jos prosle godine preporucio taj motor kad je bio kuci sa nekom hiljadarkom taj je bio triumph isto samo neznam ime ali zdravo je bio brutalan .Jako sam blizu da sakupim sve pare na gromilu pa da pazarim. aAli nista pre oktobra jer kaze ovaj prijatelj da onda tamo opada cena on je inace iz Majamija gde je cele godine sezona.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 28, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cene motora u USA mozes proveriti na http://www.cycletrader.com ali su ti ipak E-bay cene najpovoljnije, mada pazi se prevaranata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Jul 28, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ovako prijatelju iz Vancuvera hvala ti za informacije koje si napisao e sad dali ti znas mozda cene kako se krecu za taj motor u Americi posto tamo kupujem od jednog frenda koji salje motore pa mi je on jos prosle godine preporucio taj motor kad je bio kuci sa nekom hiljadarkom taj je bio triumph isto samo neznam ime ali zdravo je bio brutalan .Jako sam blizu da sakupim sve pare na gromilu pa da pazarim. aAli nista pre oktobra jer kaze ovaj prijatelj da onda tamo opada cena on je inace iz Majamija gde je cele godine sezona.pozdrav da ti kazen ali nemoj da se smijes.Cjene na zapadnoj obali u odnosu na isticnu obali su noc i dan.I jos u maerici su povoljniji nego u kanadi jer je vece trziste......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 31, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I jos u Americi su povoljniji nego u kanadi jer je vece trziste......... Nismo mi krivi sto se "mali", nemoj uvek nas da krivite . Mozda Americi zatreba parking prostor pa se Bus doseti da okupira Kanadu pa cete onda moci da kupujete po nasim cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 1, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne teme sta vi mislite o ovom motoru dali neko zna nesto vise o masini karakteristikama ceni .gde god se raspitao niko nema pojma o kostanju ove masine. dali neko zna vise o tome naravno polovnim masinama od 2003 -2004 godistu sta vi mislite jer valja taj motor nesto ' date='dvoumim se izmedju kawe636 i triumpha daytone na izgled nije los.posto uskoro ce da padne nesto samo da lisce pocne da zuti krecemo u akciju. [/quote']Jesi li ti cuo za internet i mobile.de ili moto.it.....itd itd...ako nisi evo sad si barem sto se cene tice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...