Jump to content

Moto Zajednica

triumph daytona 600 misljenja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

evo jedne teme sta vi mislite o ovom motoru dali neko zna nesto vise o masini karakteristikama ceni .gde god se raspitao niko nema pojma o kostanju ove masine. dali neko zna vise o tome naravno polovnim masinama od 2003 -2004 godistu sta vi mislite jer valja taj motor nesto ,dvoumim se izmedju kawe636 i triumpha daytone na izgled nije los.posto uskoro ce da padne nesto samo da lisce pocne da zuti krecemo u akciju. :lol:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

Evo ja iman jednu u servisu na dizalici.Nista opasno jer je samo servis u pitanu.Daytona 600 je izasla krajen 2004 i prodavala se ki 2005 model.Ja san cak i isa u Triumphovu skolu za taj model jer ima kompletno drugavije ubrizgavanje nego bilo koji triumphov model do tada.Ram je slican ali samo slican s vanjske strane ki TT 600 ali je laksi za oko 1kg i ptirom je cvrsci.Motor je elastican u skoro svin obrtajima ali ima dublji zvuk nego bilo koji japanski iz te klasi(imaju krestav zvuk).Prednje kocnice tj. kljesta su ista ki kod Daytone 955i tako da je kocnica ono sta se kaze sa dva prsta kocis.

Sta se tice motora ono sta triumph kaze sve je 100% istinito.mislin na konjazu i obrtni moment(a ne ki TT600 malo su lagali).Ako je uzmes neces pogrisiti samo da ti kazen onako iskreno nemozes nista da uradis na motoru sta se tice elektronike ako nemas triumphov kompjuter(samo ga dileri imaju i nemogu da kupu vise od jednog).Ja bi volija kad bi je uzeja tako da ima vise Triumpha u Srbiji...........ako te nesto vise zanima samo pitaj

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Pa evo ovako prijatelju iz Vancuvera hvala ti za informacije koje si napisao e sad dali ti znas mozda cene kako se krecu za taj motor u Americi posto tamo kupujem od jednog frenda koji salje motore pa mi je on jos prosle godine preporucio taj motor kad je bio kuci sa nekom hiljadarkom taj je bio triumph isto samo neznam ime ali zdravo je bio brutalan .Jako sam blizu da sakupim sve pare na gromilu pa da pazarim. aAli nista pre oktobra jer kaze ovaj prijatelj da onda tamo opada cena on je inace iz Majamija gde je cele godine sezona.pozdrav :lol:

• Drug član, 4417 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори
Pa evo ovako prijatelju iz Vancuvera hvala ti za informacije koje si napisao e sad dali ti znas mozda cene kako se krecu za taj motor u Americi posto tamo kupujem od jednog frenda koji salje motore pa mi je on jos prosle godine preporucio taj motor kad je bio kuci sa nekom hiljadarkom taj je bio triumph isto samo neznam ime ali zdravo je bio brutalan .Jako sam blizu da sakupim sve pare na gromilu pa da pazarim. aAli nista pre oktobra jer kaze ovaj prijatelj da onda tamo opada cena on je inace iz Majamija gde je cele godine sezona.pozdrav :lol:

da ti kazen ali nemoj da se smijes.Cjene na zapadnoj obali u odnosu na isticnu obali su noc i dan.I jos u maerici su povoljniji nego u kanadi jer je vece trziste.........

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675
I jos u Americi su povoljniji nego u kanadi jer je vece trziste.........

Nismo mi krivi sto se "mali", nemoj uvek nas da krivite :D. Mozda Americi zatreba parking prostor pa se Bus doseti da okupira Kanadu pa cete onda moci da kupujete po nasim cenama. :lol:

• U prolazu, 90 postova
evo jedne teme sta vi mislite o ovom motoru dali neko zna nesto vise o masini karakteristikama ceni .gde god se raspitao niko nema pojma o kostanju ove masine. dali neko zna vise o tome naravno polovnim masinama od 2003 -2004 godistu sta vi mislite jer valja taj motor nesto ' date='dvoumim se izmedju kawe636 i triumpha daytone na izgled nije los.posto uskoro ce da padne nesto samo da lisce pocne da zuti krecemo u akciju. :lol:[/quote']

Jesi li ti cuo za internet i mobile.de ili moto.it.....itd itd...ako nisi evo sad si 8) barem sto se cene tice..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja